Το βράδυ της Παρασκευής (13/10) που μας πέρασε, η Αντζελίνα Τζολί κατέφτασε στην Ελλάδα για ένα μέρος των γυρισμάτων της ταινίας «Maria», και κατευθύνθηκε προς τον Νομό Ηλείας αφού εκεί επρόκειτο να γυριστούν δύο σκηνές: μία στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο και μία στη θαλαμηγό Christina O που βρίσκεται στο λιμάνι στο Κατάκολο.

Η βιογραφική ταινία θα επικεντρώνεται στις τελευταίες μέρες της ζωής της σπουδαίας σοπράνο Μαρία Κάλλας και τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι πρώτες εικόνες με τη Χολιγουντιανή σταρ «μεταμορφωμένη», με τον χαρακτηριστικό χαμηλό κότσο της και τα μεγάλα κοκάλινα γυαλιά που φορούσε η Ελληνίδα σοπράνο.  

Οι εικόνες αυτές θύμισαν σε πάρα πολλούς χρήστες, πάντως, περισσότερο την Σωτηρία Μπέλλου από τη Μαρία Κάλλας αμφισβητώντας την επιτυχία της μεταμόρφωσης και το στυλ που επέλεξε ο ενδυματολόγος της ταινίας. Η δε, ειρωνεία δεν έλειψε από τα σχόλιά τους «Είναι επίσημο! Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη Σωτηρία Μπέλλου», «Η Αντζελίνα Τζολί για Μαρία Κάλλας δεν περνάει, για Σωτηρία Μπέλλου, ωστόσο, θα είχε μια πιθανότητα» είναι το ύφος στα περισσότερα.

Τελευταία ημέρα γυρισμάτων για την οσκαρική ηθοποιό στο Κατάκολο

Η Αντζελίνα Τζολί τώρα χωρίς τα ρούχα, την περούκα και το μακιγιάζ που απαιτεί ο ρόλος της Μαρίας Κάλλας, αλλά με το δικό της ξεχωριστό και λιτό loοκ εμφανίστηκε στο Κατάκολο για την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων.

Ο φακός του ilialive.gr κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από την άφιξη της οσκαρικής ηθοποιού, την επιβίβασή της στην θαλαμηγό Christina O που άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και την άφιξη του σκηνοθέτη της ταινίας Πάμπλο Λαρέν και του υπόλοιπου καστ.

Σήμερα – σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παραγωγής – είναι η τελευταία ημέρα γυρισμάτων επί ελληνικού εδάφους, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η συνέχεια θα δοθεί στη Βουδαπέστη.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες και βίντεο του ilialive.gr από την άφιξη της ηθοποιού, την επιβίβασή της στη θαλαμηγό Christina O που άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και την άφιξη του σκηνοθέτη της ταινίας Πάμπλο Λαρέν και του υπόλοιπου καστ.