Ενόψει της κυκλοφορίας της αυτοβιογραφίας του John Stamos, «If You Would Have Told Me», οι αποκαλύψεις για τη ζωή του συνεχίζονται, με εκείνη της απιστίας που ισχυρίζεται ότι έζησε από την πρώην σύντροφό του, Teri Copley, να πρωταγωνιστεί στην ειδησεογραφία της σοουμπίζ.

Ο 60χρονος ηθοποιός υποστηρίζει ότι έπιασε επ’ αυτοφώρω το μοντέλο-ηθοποιό των ‘80s με τον ηθοποιό Tony Danza στο κρεβάτι, μια εμπειρία που περιγράφει στο People ως «σωματικά επώδυνη» και «χειρότερη από οτιδήποτε άλλο»:

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω, καλύτερα να μου είχαν ρίξει μπουνιά στη μύτη ή κάτι τέτοιο γιατί ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Εκ των υστέρων, μάλλον δεν ήταν η κατάλληλη για εμένα. Ήταν λοιπόν δύσκολο να τους βλέπω και να το συνειδητοποιώ. Ήταν απαίσιο» λέει, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Όταν μπήκε στον ξενώνα της Copley, τη βρήκε να κοιμάται με έναν άντρα που δεν αναγνώρισε αμέσως, αλλά παρατήρησε ότι είχε «γυμνασμένους κοιλιακούς». Του κόπηκε η ανάσα, έκανε αναστροφή και βγήκε έξω. «Στην αρχή σκεφτόμουν, θα του κλωτσήσω τα αρχ…α. Δεν είχα καταλάβει ακόμα ότι ήταν ο Danza. Βλέπω τους κοιλιακούς του. Λέω, ίσως και όχι. Γ…α το. Και φεύγω τρέχοντας. Θυμάμαι να τρέχω στο δρόμο, με δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπό μου και να μη θέλω να με δει κανένας».

Η Copley, σήμερα 62, σχολιάζει ότι η σχέση της με τον Stamos είχε ήδη τελειώσει την περίοδο του περιστατικού. «Αναρωτήθηκα, τι δουλειά είχε εκεί ο John; Γιατί είχαμε χωρίσει. Με κοίταξε, κούνησε το κεφάλι του και έφυγε».

Πώς όμως τελικά αναγνώρισε τον αντίζηλό του; Όπως εξήγησε ο Stamos, είδε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μια αφίσα της, όπου εκείνη τού είχε γράψει την αφιέρωση «αγαπημένε μου Tony»: «Μπήκα στο αυτοκίνητο, έβαλα μπρος, άρχισε να τραγουδάει ο Elton John στο ραδιόφωνο, και τότε το συνειδητοποίησα. Σιγοτραγουδώντας τους πιο διάσημους στίχους του, μου ήρθε το όνομα του αντιζήλου μου: Κράτα με κοντά σου, Tony Danza… Μου πήρε πολύ καιρό να το ξεπεράσω».

Λίγες ημέρες πριν είδε το φως της δημοσιότητας μια άλλη αποκάλυψη αυτή, για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από τη μπέιμπι σίτερ του όταν ήταν παιδί. Ήταν σαν να «παρίστανα τον νεκρό για να σταματήσουν» – «Αλλά θα σας πω: αν μάθαινα ότι κάποιος το έκανε αυτό στον γιο μου; Αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία» αναφέρει μεταξύ άλλων.