Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι έτοιμη να πάρει σύνταξη και περιγράφει λεπτομερώς πώς θέλει να είναι η ζωή της, όταν αποσυρθεί στο μέλλον. «Θα εξαφανιστώ κυριολεκτικά από τη δημόσια ζωή», δήλωσε η 51χρονη Πάλτροου.

Σε συνέντευξή της στο Bustle που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, η Οσκαρική ηθοποιός ανέφερε πως «κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ». Η Πάλτροου σχεδιάζει να πουλήσει την Goop, την εταιρεία ευεξίας που ίδρυσε το 2008. Ελπίζει να αποσυρθεί από την επιχείρησή της σε «μερικά χρόνια» για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

Η Πάλτροου παντρεύτηκε τον παραγωγό Brad Falchuk το 2018 και είναι μητριά των δύο παιδιών του – της 19χρονης κόρης του Isabella, και του 17χρονου γιου του, Brody. Εκείνη και ο πρώην σύζυγός της, Κρις Μάρτιν, είναι γονείς της 19χρονης Apple και του 17χρονου Moses.

«Μου αρέσει να δημιουργώ, να συνεργάζομαι, να μου γεννούνται νέες ιδέες, να καινοτομώ, να σκέφτομαι μπροστά, να έχω στρατηγική, όραμα, τέτοια πράγματα», δήλωσε σύμφωνα με το nypost.com.

Παρά την επιτυχημένη καριέρα της στην υποκριτική, η ηθοποιός δεν έχει αναλάβει πολλά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά έργα την τελευταία δεκαετία. Τελευταία φορά εμφανίστηκε στην ταινία του 2019 «Avengers: Endgame» μαζί με τον μακροχρόνιο συμπρωταγωνιστή της Robert Downey Jr. και στην ταινία του Netflix «The Politician».

Την περασμένη εβδομάδα, η Πάλτροου αστειεύτηκε ακόμη και για το πού φυλάει το Όσκαρ της, το οποίο κέρδισε για την καλύτερη ερμηνεία στην ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» του 1998. «Είναι στήριγμα της πόρτας μου. Λειτουργεί τέλεια!» αναφώνησε κατά τη διάρκεια ενός τμήματος «73 ερωτήσεων» με τη Vogue.