Μετά τις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη σχέση της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και την άμβλωση που είχε κάνει, οι θαυμαστές της τραγουδίστριας θεωρούν πως τώρα είναι ξεκάθαρο το νόημα του τραγουδιού της «Everytime» και του βίντεο κλιπ του. Η Σπίαρς και ο Τίμπερλεϊκ άρχισαν να βγαίνουν το 1999, όταν εκείνη ήταν 17 ετών και εκείνος 18. Χώρισαν το 2002.

Λίγο μετά τον χωρισμό τους, ο Τίμπερλεϊκ κυκλοφόρησε το single «Cry Me a River» το 2002. Στο συνοδευτικό βίντεο του τραγουδιού εμφανίζεται μια γυναίκα που μοιάζει στη Σπίαρς και φαίνεται να απατά τον Τίμπερλεϊκ με έναν άλλο άνδρα.

Στη συνέχεια η Σπίαρς κυκλοφόρησε το «Everytime», το οποίο οι θαυμαστές υπέθεσαν τότε ότι ήταν μια απάντηση στο κομμάτι του Τίμπερλεϊκ. «Κάθε φορά που σε βλέπω στα όνειρά μου / βλέπω το πρόσωπό σου, με στοιχειώνεις / υποθέτω ότι σε χρειάζομαι μωρό μου», τραγουδάει στο κομμάτι.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο MTV το 2004, η Σπίαρς είχε πει για το τραγούδι, σύμφωνα με το insider.com: «Πρόκειται για την πρώτη σου αγάπη, την πρώτη σου αληθινή αγάπη. Αυτό είναι κάτι με το οποίο όλοι οι άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν, γιατί όλοι έχετε αυτή την πρώτη αγάπη με την οποία νομίζετε ότι θα είστε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής σας».

Η 41χρονη σταρ, ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε ποτέ αν το τραγούδι αφορά τον Τίμπερλεϊκ και με αφορμή την αποκάλυψη για την άμβλωση που έκανε, οι θαυμαστές της θεωρούν τώρα ότι το τραγούδι αφορά, στην πραγματικότητα, την εγκυμοσύνη της. «Το Everytime της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει πλέον ένα άλλο νόημα. Σαν ένα νανούρισμα που λέει πόσο χρειάζεται το μωρό της», έγραψε ένας θαυμαστής στο X (πρώην Twitter».

Ένας άλλος θαυμαστής έγραψε: «Στο βίντεο του Everytime, η Μπρίτνεϊ φοράει μια μεγάλη μωρουδιακή ροζ τσάντα μπροστά από το στομάχι της, την οποία κατά τη διάρκεια ενός καυγά πετάει μακριά. Στο τέλος του βίντεο, είναι το κοριτσάκι της που γεννιέται».

Μια σελίδα θαυμαστών της Σπίαρς μοιράστηκε ένα βίντεο με την τραγουδίστρια να ερμηνεύει το κομμάτι, κατά τη διάρκεια του οποίου φαίνεται να χαϊδεύει την κοιλιά της. «Τώρα όλα βγάζουν νόημα», έγραψαν.

«Το Everytime της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι στην πραγματικότητα ένα νανούρισμα για το αγέννητο παιδί της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ», ισχυρίστηκε ένας άλλος θαυμαστής. «Αυτό κάνει το νόημα του τραγουδιού πολύ διαφορετικό τώρα. Πνίγεται για να είναι με το μωρό της – αυτή είναι η δική μου ερμηνεία του τραγουδιού & του βίντεο κλιπ».