Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι έκανε έκτρωση στο παιδί του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, επειδή εκείνος δεν ήθελε να γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με το people.com, στο βιβλίο με τίτλο «The Woman in Me» που θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου, αναφέρει πως εκείνη ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του και ήθελε να κάνει οικογένεια. Ωστόσο, εκείνος δεν ήθελε το παιδί, οπότε το έριξε. Όμως σημειώνει ότι αν έπαιρνε μόνο εκείνη την απόφαση, μπορεί να το κρατούσε.

«Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια μέρα θα κάναμε οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι περίμενα», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Αλλά ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα με μισήσει γι’ αυτό, αλλά συμφώνησα να μην κάνω το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν είχε αφεθεί μόνο σε μένα, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι όμως, ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας», έγραψε μεταξύ άλλων.