Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και τη στήλη «Για Tea» έδωσε ο Γιώργος Λάγιος. Ο γνωστός ψυχολόγος συνομίλησε με τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί» στον ΑΝΤ1 και τοποθετήθηκε για τα λάθη που έγιναν.

«Δεν υπήρξε η τόλμη να πάμε να κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό, εφόσον το αρχικό δεν άρεσε. Η Ελίνα ερχόταν από έναν πόλεμο, επειδή είχε ακούσει να λένε τόσα πολλά για την εκπομπή, έδινε σημασία σε τεχνικά πράγματα και όχι στη δική της σκέψη, να βγει να πει αυτό που η ίδια πιστεύει. Είναι ωραίος τύπος! Αυτό θέλει να δει ο κόσμος. Βγες και κάντο!», δήλωσε ο Γιώργος Λάγιος.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι σύντομα μπροστά από τις κάμερες, ο γνωστός ψυχολόγος ανέφερε: «Δεν έχουμε βρει ακόμα αυτό που να ταιριάζει και στις δύο πλευρές».

«Η τηλεόραση, επειδή έχει ποτίσει με λεκτική και ψυχολογική βία, υπάρχει ένα κάλυμμα, που σου λέει ότι αυτή είναι η τηλεόραση. Αυτό παρατείνει την κατάσταση. Επειδή όμως το επόμενο metoo θα είναι μέσα στην τηλεόραση, θα καταλάβουν ότι πλέον δεν είναι ανεκτή η ψυχολογική βία», σημειώνει σε άλλο σημείο ο Γιώργος Λάγιος για τα «κακά παιδιά» της ελληνικής τηλεόρασης.

«Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται το metoo είναι να μαζεύονται πάρα πολλοί μαζί. Μονάδα μόνος του δεν το κάνει κανένας, γιατί φοβάται. Υπάρχουν περιπτωσούλες ωραίες που αξίζει να πάνε 10-20 άτομα και να πουν: δεν αντέχουμε άλλο, έχουμε βγάλει ψυχοσωματικά. Θα έρθει κι αυτό, έρχεται. Είναι θέμα χρόνου», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Γιώργος Λάγιος.