«Ένα μήνυμα προς τους Εβραίους φίλους και την οικογένειά μου», έστειλε η Κιμ Καρντάσιαν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας «συμπόνια προς τα αθώα θύματα». εν μέσω των επιθέσεων της Χαμάς στο Ισραήλ. «Σας αγαπώ, σας υποστηρίζω», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Καρντάσιαν.

«Ένα μήνυμα προς τους Εβραίους φίλους και την οικογένειά μου. Σας αγαπώ. Σας υποστηρίζω. Έχω ακούσει για το πόσο φοβισμένοι αισθάνεστε αυτή την περίοδο και θέλω να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας σε αυτό», έγραψε μέσω Instagram την Τετάρτη. «Η καρδιά μου έχει ραγίσει βλέποντας τα βίντεο αυτών των μωρών και της οικογένειας να τρομοκρατούνται και να δολοφονούνται μπροστά σε όλο τον κόσμο!», συνέχισε.

«Ως άνθρωποι με καρδιά, πώς μπορεί κάποιος να μην είναι συντετριμμένος από αυτές τις φρικτές εικόνες που δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ξεχάσουμε ότι είδαμε;», ανέφερε η Κιμ Καρντάσιαν, σχολιάζοντας την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (07/10).

Η 42χρονη Καρντάσιαν δήλωσε ότι η «κτηνώδης τρομοκρατία» που λαμβάνει χώρα στο εξωτερικό προκαλεί «πόνο» και στις δύο πλευρές, καθώς οι πολίτες πληρώνουν «το μεγαλύτερο τίμημα» για τον συνεχιζόμενο πόλεμο. «Ανεξάρτητα από το με ποιανού την πλευρά είστε ή πώς σας έχουν κάνει να νιώσετε οι φρικαλεότητες των τελευταίων ημερών, οι καρδιές μας θα πρέπει πάντα να έχουν χώρο για συμπόνια προς τα αθώα θύματα που βρίσκονται στο στόχαστρο, ενός πολέμου για την εξουσία, την πολιτική, τη θρησκεία, τη φυλή και την εθνικότητα», έγραψε.

Η ίδια ανέφερε πως εκείνη και η οικογένειά της «προσεύχονται για την ασφαλή επιστροφή των ομήρων και για ειρήνη για όλους τους αθώους».

Η Καρντάσιαν, που σύμφωνα με το pagesix.com, είναι κατά το ήμισυ Αρμένισσα, χρησιμοποίησε επίσης την ανάρτησή της για να επιστήσει την προσοχή στους Αρμένιους, που είναι «και οι ίδιοι θύματα μιας εθνοκάθαρσης» στην Αρμενία. «Αυτή τη στιγμή υποφέρουν επίσης από μια ακραία ανθρωπιστική κρίση και υπάρχουν ακόμη αιχμάλωτοι πολέμου που κρατούνται αιχμάλωτοι ή αγνοούνται», έγραψε.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της εδώ: