Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» έκανε ο Νίκος Συρίγος. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που και φέτος πλαισιώνει τη Σίσσυ Χρηστίδου στην πρωινή της εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή και τη σχέση με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, καθώς και για την πρόσφατη παρεξήγηση ανάμεσα στην παρουσιάστρια του MEGA και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Μπήκα στην τηλεόραση εντελώς ξαφνικά. Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα η Σίσσυ και μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, γιατί την είχα διαγράψει την τηλεόραση από τα θέλω μου», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

«Είμαι πολύ διακριτικός και θα παραμείνω διακριτικός. Δεν θα πω και δεν θα ανακοινώσω τίποτα. Δεν μου αρέσει που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, δεν είναι ωραίο αλλά το διαχειρίζομαι», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος του MEGA.

Σε ερώτηση για την πρόσφατη παρεξήγηση ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ο Νίκος Συρίγος ξεκαθαρίζει:

«Δεν θέλω να ρίξω άλλο νερό στον μύλο της έντασης. Όταν δημιουργείται ένα πρόβλημα με έναν άνθρωπο που είσαι φίλος, τον παίρνεις ένα τηλέφωνο και το λύνεις. Νομίζω ότι έγινε παρεξήγηση, κακώς το έριξε στη Σίσσυ. Είναι πάρα καλό παιδί ο Δημήτρης αλλά μπορεί σε μία στιγμή έντασης να πεις κάτι και να το μετανιώσεις».