Την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Alpha σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega το πρωί της Κυριακής (08/10). Η παρουσιάστρια εστίασε στη φράση που είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το ότι θέλει τόσο εκείνος όσο και ο σύντροφός του, Τάιλερ, να αποκτήσουν δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

«Ο Τάιλερ και εγώ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας, δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία με παρένθετη μητέρα γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά» ήταν η φράση του Στέφανου Κασσελάκη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αν και τόνισε πως της κακοφάνηκαν τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε πως ενδεχομένως να το είπε αφελώς και να χρησιμοποίησε διατύπωση που θα είχε αν μιλούσε στην παρέα του.

«Είναι λίγο αμήχανο σα θέμα. Έχει συμβεί στη χώρα μας από ανθρώπους που έχουν επιλέξει και έχουν συμφωνήσει να το κάνουν αυτό με γυναίκες του περιβάλλοντος. Και εμείς γνωρίζουμε μία τέτοια περίπτωση. Αυτό είναι σαν παρένθετη. Μπορεί να μην υπάρχει το νομικό πλαίσιο να υπογράψουμε ένα χαρτί, αλλά αν εσύ πεις στην Βάλια ότι θέλω ένα παιδί και είσαι σύμφωνη… Στο τετ α τετ μπορεί να γίνει. Πρακτικά μπορεί να γίνει» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θεωρώ ότι θα έρεπε να νομιμοποιηθεί η παρένθετη μητέρα για άλλες περιπτώσεις, για γυναίκες που έχουν προβλήματα. Και για αυτές. Δεν διαφωνώ, δεν είναι εκεί οι ενστάσεις μου. Και εμένα μου κακοφάνηκε όταν είπε ότι θέλω δύο αγόρια και να πάρουν την προσωπικότητά μας. Ένα τη δική μου προσωπικότητα κι ένα του Tyler. Μου φάνηκε λίγο άβολο. Θυμάμαι μία συζήτηση που είχαμε κάνει για την υιοθεσία στο Χαμόγελο του παιδιού και η πρώτη ερώτηση που σου κάνουν είναι: “τι θέλεις αγόρι ή κορίτσι;” Αν απαντήσεις, δεν προχωρά. Αυτήν την απάντηση δίνει ο Θεός. Αυτό είναι παράνομο να επιλέγεις το φύλο και τα χαρακτηριστικά και συμφωνώ με τον κ. Πλεύρη. Αλλά ο Στέφανος δεν είπε αυτό, δεν είπε ότι “θα επιλέξω το φύλο και θα κινήσω μία παράνομη διαδικασία για επιλογή φύλου”, θεωρώ ότι το είπε αφελώς όπως όταν κάνουμε μία κουβέντα και λέμε “εσύ τι θέλεις; Αγοράκι ή κοριτσάκι;”» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.