Άδοξα έληξε ο γάμος της Αριάνα Γκράντε και του Ντάλτον Γκόμεζ, με το ζευγάρι να χωρίζει ύστερα από 2 χρόνια γάμου. Οι δυο τους έβγαλαν το διαζύγιό τους με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς συμβιβάστηκαν, λίγες εβδομάδες μετά την κατάθεση αίτησης για το τέλος του.

Σύμφωνα με το TMZ.com, το προγαμιαίο συμβόλαιο ανέφερε πως σε περίπτωση διαζυγίου, η Ariana θα έπρεπε να κόψει μια γερή επιταγή στον Dalton. Σύμφωνα με τον διακανονισμό, ο Dalton θα λάβει 1.250.000 δολάρια, αφορολόγητα. Ο Dalton παίρνει τα χρήματα προκαταβολικά, οπότε δεν θα υπάρξει συζυγική υποστήριξη.

Ο Dalton θα λάβει επίσης το 1/2 των καθαρών εσόδων από την πώληση του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες. Και, η Ariana θα πληρώσει μέχρι και 25.000 δολάρια από τα έξοδα του δικηγόρου του Dalton. Μια πηγή κοντά στην κατάσταση είπε στο μέσο πως «υπάρχει ακόμα έντονη αμοιβαία αγάπη και σεβασμός μεταξύ της Ariana και του Dalton και ήθελαν να βεβαιωθούν ότι όλα έγιναν σωστά και στο ίδιο μήκος κύματος».

Ο διακανονισμός κατατέθηκε στο δικαστήριο και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει ο δικαστής και θα είναι και πάλι ελεύθεροι.

Η Ariana είναι βαθιά ερωτευμένη με τον νέο της αγαπημένο, τον συμπρωταγωνιστή της στο «Wicked» Ethan Slater. Η ημερομηνία χωρισμού στα έγγραφα του διαζυγίου είναι η 20η Φεβρουαρίου, αλλά το ζευγάρι κατέθεσε επίσημη αίτηση διαζυγίου τον περασμένο μήνα.