Όλα τα ζευγάρια έχουν τσακωμούς, αλλά όταν τα δύο μέρη θέλουν να παλέψουν για αυτό που έχουν, βρίσκουν λύσεις. Έτσι κάνει και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς όπως είπε η ίδια μέσα από τα stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι δυο τους έκαναν συνεδρία couples therapy.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στα stories της στο Instagram λέγοντας πως επειδή δεν θέλουν να τσακώνονται, θα έκαναν συνεδρία couples therapy. Οι δυο τους θέλουν να λύσουν κάποια θέματα που έχουν προκύψει στη σχέση τους, κάτι που δείχνει ότι εκτιμά ο ένας τον άλλο.

Όπως παραδέχτηκε, οι δυο τους είχαν ξανακάνει μια τέτοια συνεδρία, αλλά με το καλοκαίρι και τον ερχομό του παιδιού τους, ήταν δύσκολο να συνεχίσουν τις θεραπείες τους.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη είπε:

«Περιμένω τον Δημήτρη που έχει βγάλει τα σκυλιά βόλτα. Σε λίγο έχουμε συνεδρία, couples therapy, είμαστε τρελοζεύγαρο, οπότε για να μη σκοτωνόμαστε συνέχεια το κάνουμε. Είχαμε ξανακάνει 1-2 συνεδρίες παλιότερα. Τώρα είχαμε πολλούς μήνες να κάνουμε, πριν το καλοκαίρι. Θα σας ενημερώσω αν λυθούν τα θέματα».

Τι είναι οι συνεδρίες couples therapy

Μια θεραπεία ζευγαριών μπορεί να δώσει σε εσάς και τον σύντροφό σας την ευκαιρία να συζητήσετε και να επιλύσετε θέματα που σχετίζονται με διάφορες πτυχές της σχέσης σας, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν, παραδείγματος χάρη, τους ρόλους στη σχέση σας.

Η θεραπεία σχέσεων/ζευγών προσπαθεί να βελτιώσει την επικοινωνία μέσα στη σχέση, ενώ παράλληλα διασφαλίζει ότι, όταν τα ζευγάρια εκφράζουν τα συναισθήματά τους, δεν είναι καταχρηστικά με κανέναν τρόπο.