Σε μια αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της προχώρησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μην γεννήσω το παιδί» τόνισε και εξήγησε πως στον 8ο μήνα χρειάστηκε να κάνει αμνιοπαρακέντηση.

«Περίμενα τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη ”δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια το βράδυ της Δευτέρας (3/10) που ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα του The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Γενικά είχα εύκολη εγκυμοσύνη αλλά απ’ όταν έκανα μία τηλεοπτική εμφάνιση και μετά ξέσπασε μία θύελλα αντιδράσεων και έκτοτε είχα πάρα πολλές επιπλοκές. Τα πήρα πολύ μέσα μου» επεσήμανε.

«Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση»

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, είχα σκάσει. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα», περιγράφει στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων, ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: ποιο είναι το χειρότερο σενάριο; Μου λέει: να μην κρατήσεις το παιδί. Έπαθα σοκ» δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση.Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά» ανέφερε κλείνοντας.