Την Super Κική και τα όσα ανέφερε σε τηλεοπτική της συνέντευξη το περασμένο Σαββατοκύριακο αλλά και σε βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής (29/08).

Αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Με ενημέρωσαν τα παιδιά στα social media ότι έχει δεχτεί έναν τεράστιο πόλεμο και ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube. Ανέφερε και μένα ότι δεν μου μιλάνε κάποιοι άνθρωποι που εκτιμώ. Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικά με την Super Κική, αλλά μπορεί να έχω διαφωνήσει. Εννοείται ότι αν την δω έξω, θα της μιλήσω και μια χαρά. Θέλω όλοι οι άνθρωποι να είναι καλά. Κι αν έχει πέσει σε κάποια λάθη και ατοπήματα, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα, μέσα της είναι ένας καλός άνθρωπος. Εντάξει ρε παιδιά, ας τα συγχωρήσουμε καμιά φορά. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Μου μετέφεραν ότι νιώθει απομονωμένη. Από μένα τουλάχιστον, δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και εξήγησε το λόγο που «χαίρεται» να υπάρχουν φωνές σαν της Super Κικής.

«H Super Κική είναι ένα μεμονωμένο και απομονωμένο άτομο αλλά έχει όλη αυτή τη δύναμη της επικοινωνίας. Ξεκίνησα να ενημερωθώ και κάθισα και είδα 50 λεπτά, όχι από επαγγελματική διαστροφή αλλά από ενδιαφέρον με αυτά που λεγόντουσαν. Σε πάρα πολλά πράγματα διαφωνώ. Ξέρω ότι είναι οριακή. Ξέρω ότι είναι ειδική περίπτωση. Ξέρω ότι δεν έχει τακτ και λεπτότητα. Πολλές φορές γίνεται υβρίστρια. Είναι πολύτιμη γιατί είναι η κατάθεση ενός έξυπνου ανθρώπου προσωπικής αλήθειας, έχοντας περάσει μια δαιδαλώδη πορεία και έχουμε ανάγκη από τέτοιες φωνές. Όσο και αν μας φαίνεται υβριστική, αγενής και οριακή. Εγώ όποτε βλέπω αυτά, είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ λέω “επιτέλους και ένας άνθρωπος που τα λέει”» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Έξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου με την Super Κική

Η Super Κική παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ και μίλησε με απαξιωτικά λόγια για ορισμένους από όσους κλήθηκε να σχολιάσει. Μεταξύ άλλων η influencer ανέφερε: «Ναι, έκανα λιποαναρρόφηση. Είχα μπόλικο λίπος στο μπούτι. Βγάλαμε δύο λίτρα λίπος και είναι όλα πιο ελαφριά. Δεν θέλω να είμαι σαν τη Μπάρκα. Θέλω να γίνονται όλα πιο γρήγορα. Δεν θέλω να με αποδεχθώ 100%. Θέλω να με φροντίζω. Δεν μετάνιωσα όλο αυτό που έγινε με τον Σταύρο Ξαρχάκο. Τίποτα δεν μετανιώνω. Γιατί να το μετανιώσω; Που έγινε μια ιστορία όταν ήμουν 21 χρονών και δεν ήξερα πώς λέγονται αυτά που κρατάει; Η Φελίσια και ο Τριαντάφυλλος πετάχτηκαν να με μαχαιρώσουν με τον Ξαρχάκο. Και ποιο πριν, πριν βγουν στην εκπομπή ρωτούσαν ποιος είναι ο Ξαρχάκος. Αυτό δεν το ξέρει κανένας και ούτε μπορώ να το αποδείξω εγώ αυτό. Και ούτε έχω πρόβλημα μαζί τους γιατί και αυτοί παλεύουν να ζήσουν. Ο ένας είναι τραγουδιστής και έχει πάει πάνελ, η άλλη παλεύει χρόνια και κάθεται όπου βρει. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά και ούτε θα έχω ποτέ πρόβλημα. Και αυτοί το ψωμί τους παλεύουν να βγάλουν. Προφανώς στις πλάτες άλλων. Η Φελίσια ξέρει πάρα πολύ καλά πώς το είπα. Δεν θυμώνω με τη Φελίσια. Ξέρω και τα αρνητικά της. Αλλά είναι ηλίθια. Είναι χαζή».

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου αντέδρασε και τόνισε πως είναι έξαλλη με τα όσα άκουσε ενώ έκανε λόγο για «κύμα τοξικότητας» από την Super Κική και πως την έκανε να νιώσε «σα να είμαστε χωματερή».  

Το νέο βίντεο με τίτλο «Αυτή είμαι!»

Η Super Κική στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube θέλησε να συστηθεί καλύτερα στο κοινό της και με τίτλο «Αυτή είμαι!» είπε δύο λόγια για τον εαυτό της.

Στην αρχή του βίντεο η Κική μιλά για το ξεκίνημα της στην τηλεόραση και συγκεκριμένα για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show».

«Με πήρε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να συνεργαστούμε. Από μικρή ήθελα να γινώ Γρηγόρης. τον θαύμαζα και τον θαυμάζω ακόμα. Εγώ μετά την πρόταση έκανα κωλοτούμπες από τη χαρά μου. Μου λέει, “θα πάρεις την θέση του Λαμπρόπουλου, κλάματα εγώ. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα πάρω την θέση του ανθρώπου. Πάω στο κάστιγκ, τέλεια όλα. Παίρνουν εμένα την Φελίσια και την Κατσαρίνη. Ανεβαίνουμε στον διευθυντή ο οποίος ήταν πάρα πολύ σκληρός μου λέει “άκουσε να δεις εδώ είναι 800 ευρώ”».

Η εμπειρία της στο Τhe 2Night Show όπως ανέφερε ήταν τραγική καθώς δεν ήταν ο εαυτός της. Μετά το πρώτο επεισόδιο της  μετέφεραν και συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ότι «είστε γυναίκες δεν μπορείτε να βρίζετε», κάτι για το όποιο την είχαν επιλέξει και της το είχαν ζητήσει. Και κάπως έτσι έχασε τον αυθορμητισμό της.

Σε ότι αφορά το περιστατικό με την Ζήνα Κουτσελίνη η οποία αποχώρησε από την εκπομπή ανέφερε: «Έρχεται η Κουτσελίνη με ύφος. Εγώ δεν την ήξερα και μου μετέφεραν ότι είναι μεγάλη παρουσιάστρια. Μπαίνει μέσα ( στο πλατό) – πως είναι η κόντρα των γυναικών που ξέρεις ότι υπάρχει θέμα- λέω μην δώσεις σημασία, κάτι θα ‘ναι για να έχει αυτό το ύφος. Δεν το είχε τόσο με μένα αλλά με την Κατσαρίνη. Ξεκινάει μια κόντρα λες και της φάγαμε τον γκόμενο. Δεν μιλάω στην αρχή. Βλέπω ότι προσβάλλει πολύ και λέω δεν πρόκειται να την αφήσω έτσι. Και την προσβάλλω πάρα πολύ. Μου λέει κάποια στιγμή η Κουτσελίνη ” άντε κοριτσάκι μου να δούμε αν θα κάνεις και εσύ κάτι” και της απαντάω “είμαι νέα ακόμα κάτσε να φτάσω και εγώ στα γεράματα και θα την κάνω”. Εκεί τελείωσε. Πετάει τα μικρόφωνα βγαίνει έξω τρέχοντας. Την άλλη μέρα έγινε χαμός».

Μετά το περιστατικό αυτό, η συνεργασία της με τον Ant1 έληξε και πήρε την απόφαση πριν αποχωρήσει να δώσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να μιλήσει για την πολυτάραχη ζωή της.

«Πιάνω τον Γρηγόρη του λέω, έχω ιστορία να σου πω.  Λέω ” θα πω την ιστορία της ζωή μου δημόσια, να σωθεί για να σωθεί. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ποια είμαι γιατί θα νομίζει ο κόσμος ότι είμαι μια αθυρόστομη τρελή. Είμαι ένα παιδί άναρχο, γιατί το μεγάλωμα μου ήταν και αυτό άναρχο. Και δεν μπορώ να ανεχθώ πολλά». H Super Κική ανέφερε πως μετά την συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου «”σκότωσε” το μικρό κοριτσάκι με την κίτρινη μπλούζα και τα μπλε μαλλιά».

Στην συνέχεια, η Super Κική μίλησε για την ερωτική σχέση που είχε στο παρελθόν και την «κατέστρεψε». Αναφέρθηκε στην τοξική τους σχέση, τις απιστίες του και την αποβολή του μωρού τους. Όπως εξομολογήθηκε η γνωστή influencer, μετά το τέλος αυτής της σχέσης χρειάστηκε να πάρει ψυχολογική βοήθεια αλλά και φαρμακευτική αγωγή.

Στην συνέχεια ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιαγκά, της Κατερίνας Καινούργιου, της Δανάης Μπάρκας αλλά και της Ιωάννας Τούνης.

Κατηγορεί τον Γιώργο Λιάγκα για «δολοφονία του χαρακτήρα της», την Κατερίνα Καινούργιου για υποκριτική συμπεριφορά,  την Δανάη Μπάρκα για ψεύτικο «love your self» και τέλος την Ιωάννα Τούνη για την αδιαφορία της όταν η Κική την χρειαζόταν.