Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Μαρία Μπακοδήμου αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή και τον ρεπόρτερ Ισίδωρο Φίκαρη η Super Κική.

Η παρουσιάστρια του «Γεια Σου» δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκειά της για το περιεχόμενο που προβλήθηκε και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε η γνωστή YouTuber κατά συγκεκριμένων τηλεοπτικών προσώπων.

«Παιδιά, εγώ είμαι έξαλλη με αυτή τη συνέντευξη, πραγματικά. Εμένα μου είπατε ότι θα γίνει μία συνέντευξη που θα απαντάει για το εάν ήξερε τον Ξαρχάκο ή όχι και για τα νέα της σχέδια και βλέπω μία συνέντευξη που λέει ότι κάνω λιποαναρρόφηση γιατί δεν θέλω να είμαι σαν τη Δανάη (Μπάρκα). Μετά το μαζεύει. Γιατί να χρησιμοποιήσει το όνομα της Δανάης;», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Επίσης, ανοίγει το στόμα της και μιλάει για μία ομάδα, για μία εκπομπή, που δεν τους ξέρω τους ανθρώπους, δεν θέλω να πάρω θέση. «Αυτή είναι ηλίθια», «αυτός είναι ηλίθιος», «αυτή κάθεται σε όποια δουλειά της πούνε». Για μένα όλο αυτό ήταν ένα κύμα τοξικότητας», τονίζει η παρουσιάστρια εμφανώς αγανακτισμένη.

Όταν ο Ισίδωρος Φίκαρης θέλησε να υπερασπιστεί τη συνέντευξη που πραγματοποίησε με τη γνωστή YouTuber, η Μαρία Μπακοδήμου του απάντησε: «Δεν έχει εντάξει. Ο κόσμος περνάει μία φάση με όλα αυτά που γίνονται, υπάρχει πάρα πολύς θυμός και χαμηλές δονήσεις. Χρειαζόμαστε κάτι να μαλακώνουμε. Αν βάζουμε βίντεο με τοξικότητα, κάνουμε κακό σε όλους».

«Έπρεπε να της μιλήσεις, να τη ρωτήσεις γιατί χαρακτηρίζει έτσι με τόση ευκολία έναν άνθρωπο «ηλίθιο»; Ένιωσα λες και ήμασταν χωματερή. Η αλήθεια μου δεν είναι να κατηγορώ όλους τους άλλους», παρατήρησε η Μαρία Μπακοδήμου και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.