Σε μια νέα διαφήμιση πρωταγωνιστεί η οικογένεια Αντετοκούνμπο, δηλώνοντας το πόσο ενωμένοι και αγαπημένοι είναι μεταξύ τους. Η διαφήμιση, που γίνεται από γνωστή εταιρεία ζυμαρικών, παρουσιάστηκε την Τρίτη (26/09) και σε αυτή πρωταγωνιστούν η μητέρα των αδερφών Αντετοκούνμπο, ο Θανάσης, ο Άλεξ και ο Κώστας.

Στην διαφήμιση μιλά η μητέρα των Αντετοκούνμπο, όπου αναφέρεται, αλληγορικά, στο ταξίδι που έκανε η οικογένεια για να έρθει στην Ελλάδα. Σε μια κουζίνα, η οικογένεια είναι μαζεμένη και μαγειρεύει. Στο τέλος, όλοι μαζί βρίσκονται σε ένα μεγάλο τραπέζι και απολαμβάνουν μια μακαρονάδα.

Συγκεκριμένα, η μητέρα των αδερφών Αντετοκούνμπο, κυρία Βερόνικα, αναφέρει:

«Αντετοκούνμπο σημαίνει το στέμμα που ήρθε από τις μακρινές θάλασσες. Μόνο που αυτό το στέμμα όταν ξεκινήσαμε δεν υπήρχε στις δικές μας αποσκευές. Υπήρχε όμως η αγάπη, η φροντίδα. Αυτά προσπάθησα να μάθω στα παιδιά μου από την πρώτη στιγμή. Να αγαπάμε την οικογένειά μας, αλλά και τους γύρω μας και να μοιραζόμαστε. Γιατί όταν μοιράζεσαι τότε είναι που μπορείς να κάνεις τον κόσμο λίγο καλύτερο. Τη ζωή μας λίγο πιο γεμάτη».

Δείτε τη διαφήμιση: