Η Τέιλορ Σουίφτ μαγνητίζει την προσοχή σε τέτοιο βαθμό ώστε η δράση και τα αποτελέσματα του δημοφιλέστερου αθλήματος των ΗΠΑ, βρέθηκαν σε δεύτερη μοίρα. Η παρουσία της «βασίλισσας» της pop στο ματς του NFL ανάμεσα στους Κάνσας Σίτι με τους Σικάγο Μπέαρς (41-10) την Κυριακή (24/9) επισκίασε οτιδήποτε άλλο συνέβη στην αγωνιστική.

Μια μέρα μετά και ο απόηχος ήταν για εκείνη. Η Τέιλορ Σουίφτ βρέθηκε στα επίσημα να κάθεται δίπλα στην Ντόνα Κέλσι, τη μητέρα του tight end των Κάνσας Σίτι Τσιφ,ς Τράβις Κέλσι, με τον οποίο κυκλοφορούν φήμες πως έχουν ερωτική σχέση. Βέβαια, ούτε η τραγουδίστρια ούτε και ο ίδιος το έχουν επιβεβαιώσει, αν κι ο αδερφός του υποστήριξε πως οι φήμες είναι αληθινές.

Ο Κέλσι κάλεσε την Σουίφτ για να τον δει να παίζει, με τη μορφή… πρόκλησης. «Σε έχω δει να δίνεις συναυλίες στο “Arrowhead” (σ.σ. το γήπεδο των Τσιφς). Έλα να δεις κι εσύ εμένα και να δούμε ποιος “τρελαίνει” περισσότερο το κοινό». Η Σουίφτ, εκ του αποτελέσματος, αποδέχθηκε την πρόκληση κι όταν ο Κέλσι σκόραρε touchdown, πανηγύρισε εκστασιασμένη. Μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια κι αποχώρησαν μαζί, αν και όχι πιασμένοι χέρι – χέρι, τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες. Από φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media φαίνεται να μπήκαν στο κάμπριο αυτοκίνητο του Κέλσι και να έφυγαν μ’ εκείνον στο τιμόνι του οδηγού. Μάλιστα, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ο Τράβις Κέλσι έκλεισε ένα ολόκληρο εστιατόριο για να δειπνήσουν με την Τέιλορ Σουίφτ.

Οι συμπαίκτες του Κέλσι, τώρα, γνωρίζοντας για το ξεκάθαρο ερωτικό ενδιαφέρον του σταρ επιθετικού της ομάδας, έπαιξαν με… πίεση. «Όταν έμαθα πως θα ήταν εδώ, δεν θα κρύψω πως ένιωσα πίεση γιατί θα έπρεπε να του πετάξω την μπάλα οπωσδήποτε για να σκοράρει. Νομίζω ότι ήθελε να σκοράρει τόσο πολύ, όπως και οι οπαδοί της Τέιλορ Σουίφτ να τον δουν να σκοράρει» είπε χαρακτηριστικά ο quarterback των Κάνσας Σίτι Τσιφς, Πάτρικ Μαχόουμς.

Το φημολογούμενο ζευγάρι Σουίφτ – Κέλσι, δε, ήταν και το αντικείμενο των αναλύσεων των πάντων στο… τρίτο ημίχρονο των αγώνων του NFL. Ο Μπιλ Μπέλιτσικ, κόουτς των Νιού Ίνγκλαντ Πάτριοτς, ο κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών στο NFL, πήρε θέση για το θέμα, δίνοντας μια τρομερή ατάκα. «Το καλύτερο σκοράρισμα που έχει κάνει στην καριέρα του ο Κέλσι», δήλωσε.

Χαμός για τη φανέλα του

Στο μεταξύ, το… ρομάντζο που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά πλέον μοιάζει με κοινό μυστικό, είναι και μια τεράστια εμπορική επιτυχία για τον ίδιο τον Τράβις Κέλσι, αλλά και για την ομάδα του, τους Κάνσας Σίτι Τσιφς. Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, οι πωλήσεις της φανέλας του έχουν εκτοξευθεί το τελευταίο 24ωρο με την ίδια πηγή να αναφέρει πως καταγράφεται αύξηση της τάξης του 400%.