Σε φάση τρέλας βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ρούλα Σταματοπούλου και ευθύνεται πως είναι νέα μανούλα. Η make up artist μίλησε για την απόφαση να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων και τις επίμονες προσπάθειες να φέρει στον κόσμο το μωράκι της.

Ειδικότερα, η Ρούλα Σταματοπούλου σημείωσε πως «βρίσκομαι σε μια φάση τρέλας! Νομίζω πως όλες οι μανούλες, όταν έχουν ένα παιδάκι 15 μηνών, είναι σε αυτή την φάση. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας οπότε μπορώ να αφιερώνω κάποιες ώρες παραπάνω στο παιδί. Ήμουν και είμαι workaholic, τώρα όμως αυτό το πρότζεκτ… παιδί σού αλλάζει τα πάντα».

«Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος της μητρότητας γιατί δεν το αποφάσισα και μικρή. Οπότε όσο μεγαλώνουμε τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα επειδή για τις γυναίκες υπάρχει μια ημερομηνίας λήξης. Εκεί λίγο πιέστηκα και ζορίστηκα. Δεν το μετανιώνω όμως. Έζησα την ζωή μου έτσι ακριβώς όπως ήθελα» είπε στην συνέχεια.

«Φυσικά και αγχώθηκα μετά από τις προσπάθειες γιατί δεν ήξερα τι έφταιγε. Σαν χαρακτήρας είμαι πάρα πολύ ανεξάρτητη, θέλω πάρα πολύ να δουλεύω και να ταξιδεύω, να περνάω καλά. Οπότε είναι μια αλλαγή που τρομάζει. Δεν είχα όμως και εικόνα ότι θα γίνω μαμά, μου ήταν κάτι πάρα πολύ άγνωστο. Δεν είχα ωστόσο σκεφτεί και ονειρευτεί τον εαυτό μου στο να μην έχω παιδί. Αν δεν τα κατάφερνα μόνη μου, είχα σκεφτεί αν θα μπορούσα και να υιοθετήσω» συμπλήρωσε, επίσης, η Ρούλα Σταματοπούλου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.