Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε τα συναισθήματα που ένιωσε η ίδια βλέποντας χθεσινή αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της.

«Ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται σαν να ήμουν εγώ στη θέση της και να λαμβάνω εγώ το μήνυμα και να διαβάζω εγώ κάτι που κλονίζει έναν γάμο εννέα χρόνων και νομίζω το σωματοποίησα» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Πραγματικά, βγάζω το καπέλο στη Μαριάντα Πιερίδη για το πόσο ειλικρινής έχει σταθεί στο κοινό, τους συνεργάτες και τον εαυτό της τον ίδιο και το πως έχει διαχειριστεί ψύχραιμα μια ιστορία, που είναι ιστορία κλειδαρότρυπας, και θα μπορούσε να την έχει κρατήσει για την ίδια και τον άντρα της».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε την κατάσταση.

«Για να το ξεκαθαρίσουμε, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δε το έχω ξανασυναντήσει. Δεν είχα χρειαστεί να το συναντήσω ξανά. Έχει να κάνει με τον σύζυγό μου. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Μαζικά εγκεφαλικά. Αυτό. Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε».