Φανερά συγκινημένη ήταν σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», καθώς την Πέμπτη (14/09) η φίλη της και σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη, Μαριλού Κοζάρη, έφερε στον κόσμο το υγιέστατο μωράκι της. Μιλώντας με τον γυναικολόγο της νέας μαμάς, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Αφού μίλησαν για το πόσο καλά πήγε ο τοκετός της Μαριλού Κοζάρη, η Κατερίνα Καινούργιου και ο γυναικολόγος Παναγιώτης Τζώνης αποχαιρετήθηκαν, με την παρουσιάστρια να είναι αρκετά συγκινημένη με το κατόρθωμα της φίλης της. Μάλιστα, δεν δίστασε να εκθειάσει τον γυναικολόγο, ο οποίος είναι, επίσης, επιστήθιος φίλος της.

Μετά το τέλος της συζήτησής της με τον Παναγιώτη Τζώνη, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη δική της ανασκόπηση για τη ζωή και τις χαρές που βιώνει. Παίρνοντας λίγα λεπτά από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά:

«Μέσα στα ευχάριστα, υπάρχουν και πολλές συγκινήσεις γιατί όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιους ανθρώπους θυμάσαι ιστορίες και είναι… Χθες, όταν γύρισα σπίτι μου, έλεγα, “αυτή είναι η ουσία της ζωής”. Έβλεπα τη φίλη μου τόσο ευτυχισμένη, τόσο ήρεμη… Όλα τα άλλα, λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις, δεν έχουν σημασία. Τίποτα. Να βρεις έναν καλό άνθρωπο, να είσαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, για όσους το θέλουν, φυσικά. Γιατί υπάρχει και κόσμος που δεν το θέλει».