Το πρώτο τους παιδί περιμένουν οι ηθοποιοί Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Αύγουστο στη Σύρο, φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένο για τον ερχομό του παιδιού τους.

Ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη, Γιώργος Μιχαλάκης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου και ανέφερε για το πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης του αλλά αποκάλυψε, επίσης, και το φύλο του μωρού.

«Παππούς θα γίνω, όλοι λένε ότι ‘’του παιδιού σου το παιδί, είναι δυο φορές παιδί σου’’ και πως θα είμαι πιο εκδηλωτικός από ότι είμαι με την κόρη μου. Αυτό το φοβάμαι λίγο, γιατί έχω αγάπη στην κόρη μου και δεν το κρύβω. Μου έχει και εκείνη αγάπη, ελπίζω να αγαπάω το ίδιο και το παιδί», ανέφερε, αρχικά.

Όσον αφορά το πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης του, ο Γιώργος Μιχαλάκης απάντησε πωςε «κάλεσε και τις δύο οικογένειες, δήθεν για να μας προσφέρει τσάι. Δύο μέρες πριν, εγώ είχα αρχίσει να νιώθω κάτι περίεργα. Πήγε το μυαλό μου στο ότι μπορεί να είναι έγκυος. Όταν μας το ανακοίνωσε, δεν ένιωσα έκπληξη, αλλά πολύ μεγάλη χαρά».

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει και το φύλο του μωρού, με το ζευγάρι να περιμένει κοριτσάκι. «Κορίτσι θα είναι, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Το ανακοίνωσα εγώ τώρα», είπε, χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Μιχαλάκης.

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Με μια δημοσίευση στο Instagram, δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε τον Αύγουστο πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Από τις διακοπές της στη Φολέγανδρο μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, η Δανάη Μιχαλάκη έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της:

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου.

Φέτος, όμως, γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!».