Τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής Vitarmonyl ήλθαν τώρα και στην Ελλάδα για να σας προσφέρουν μία μεγάλη γκάμα φυσικών προϊόντων που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες σας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, σε αρμονία με τη φύση.

Τα προϊόντα Vitarmonyl παράγονται στη Γαλλία από τα εργαστήρια Vitarmonyl, που ειδικεύονται για περισσότερα από 20 χρόνια στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας, βασισμένων σε θρεπτικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα που ανταποκρίνονται στα φαρμακευτικά πρότυπα παραγωγής και ελέγχου.

Η εμπειρία, η γνώση και η διαρκής μελέτη των αναγκών των καταναλωτών σε συνδυασμό με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων παραγωγής και αυστηρών ποιοτικών κριτηρίων, έχει αναδείξει το brand Vitarmonyl σε μία εγγυημένη πρόταση για υγεία, ευεξία και ομορφιά, σε αρμονία με τη φύση.

Αναζητήστε τα συμπληρώματα διατροφής Vitarmonyl που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες, μέσα από ένα μεγάλο εύρος προϊόντων (περισσότερα από 70 είδη) που θα βρείτε σε επιλεγμένα Super Markets σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.vitarmonyl.gr ή επικοινωνήστε με τη Vitarmonyl στο τηλ: 210 6626201.