Ενάμισι χρόνο μετά την κένωση της θέσης μόνιμου γιατρού στο Πολυδύναμο Ιατρείο Μεγίστης, ο νυν υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε σήμερα από το Καστελλόριζο την πλήρωση της θέσης μόνιμου ειδικού γιατρού στο νησί, τονίζοντας ιδιαίτερα τη συμβολή του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και προέδρου του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας κ. Πατούλη στην εύρεση εξειδικευμένου γιατρού για τη θέση αυτή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου, ο υπουργός Υγείας μαζί με τον πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη και τον πρόεδρο του ΕΚΕΠΥ Πάνο Ευσταθίου μετέβησαν σήμερα στο Καστελλόριζο για να εγκαταστήσουν τη νεοδιορισθείσα γιατρό και παράλληλα να αφουγκραστούν τα προβλήματα υγείας των εθνικών συνοριοφυλάκων μας στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ελλάδας και της Ευρώπης.

«Στόχος της επίσκεψης μας είναι να καταγράψουμε τα υγειονομικά προβλήματα του Καστελλόριζου και να βρούμε λύση. Δε θα αφήσουμε το Καστελλόριζο απροστάτευτο, όσον αφορά την υγειονομική του κάλυψη. Ο υπουργός Υγείας δεν είναι μόνο για την Αθήνα. Είναι για όλη την Ελλάδα, από τη μία άκρη της μέχρι την άλλη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Πατούλης, από την πλευρά του τόνισε: «Χαιρόμαστε που ενάμισι χρόνο μετά, ο νυν Υπουργός Υγείας κος Γεωργιάδης ανταποκρίθηκε από την πρώτη μέρα άμεσα και αποτελεσματικά στις εκκλήσεις μας για τους Ακρίτες της πατρίδας μας».