Μειώνεται το κόστος εξετάσεων στο Ωνάσειο

Από 1η Φεβρουαρίου έχει μειωθεί και η εξέταση στα πρωινά εξωτερικά ιατρεία


ΥΓΕΙΑ
18:46
31/03/2012
Μειώνεται το κόστος εξετάσεων στο Ωνάσειο
1
loading

Μείωση του κόστους εξέτασης στα απογευματινά ιδιωτικά ιατρεία, αποφάσισε να εφαρμόσει από 1ης Απριλίου το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, συνεχίζοντας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «την πολιτική εναρμόνισης των τιμών του στα νέα οικονομικά δεδομένα».

Συγκεκριμένα, μειώνεται κατά 23% η επίσκεψη σε διευθυντή, από 130 ευρώ σε 100 ευρώ, η επίσκεψη σε υποδιευθυντή κατά 10% από 100 ευρώ σε 90 ευρώ και κατά 6% η επίσκεψη σε επιμελητή, από 85 ευρώ σε 80 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι από 1ης Φεβρουαρίου έχει μειωθεί κατά 25% η εξέταση από γιατρό στα πρωινά εξωτερικά ιατρεία, δηλαδή από 80 ευρώ σε 60 ευρώ.

Εξάλλου, οι τιμές των εργαστηριακών και διαγνωστικών εξετάσεων που διενεργούνται στα εξωτερικά ιατρεία, έχουν υποστεί μείωση 10%, ενώ οι τιμές εξετάσεων όπως η μέτρηση χρόνου προθρομβίνης, η αξονική τομογραφία καρδιάς και ο υπέρηχος καρδιάς έχουν μειωθεί από 20% έως 33%.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Cousa

    Καιρός ήτανε, νομίζουν ότι ο κόσμος είναι όλοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές, θα πέσουν και άλλο οι τιμές τους, Το κέρδος που έιχαν κάποτε, έχει γίνει τώρα επιβίωση για τα οικονοιμικά τους που τα βλέπουν κάθε ημέρα να συρρικνώνονται. Θα παρακαλάνε τον κόσμο να τους επισκεφθεί για 50 ευρω εάν φυσικά υπάρχουν και αυτοί που τα διαθέτουν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει