Η ρινοπλαστική όχι μόνο ομορφαίνει αλλά και μικραίνει

Αφαιρεί κατά μέσο όρο ενάμισι χρόνο


ΥΓΕΙΑ
19:51
22/01/2012
Η ρινοπλαστική όχι μόνο ομορφαίνει αλλά και μικραίνει
loading

Μια αισθητική επέμβαση στη μύτη όχι μόνο μας κάνει να δείχνουμε πιο όμορφοι αλλά και νεότεροι. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται γιατροί από το Τορόντο που σύγκριναν τις φωτογραφίες 53 ασθενών πριν και μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκαν.

Ση συνέχεια κάλεσαν 50 εθελοντές και τους ζήτησαν να μαντέψουν την ηλικία αυτών των ανθρώπων. Στους μισούς από αυτούς, έδειξαν πρώτα τις φωτογραφίες πριν την επέμβαση και ένα μήνα αργότερα τις φωτογραφίες μετά την επέμβαση. Στους υπόλοιπους μισούς εθελοντές έκαναν το ακριβώς αντίθετο.

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι γιατροί ήταν ότι οι ασθενείς, που ήταν από 15 έως 61 ετών έδειχναν κατά μέσο όρο ακόμη και κατά 1.5 χρόνο νεότεροι έπειτα από τη ρινοπλαστική.

Μάλιστα όσο μεγαλύτερος σε ηλικία ήταν κάποιος τη στιγμή που υπεβλήθη στην επέμβαση, τόσο νεότερος έδειχνε μετά από αυτήν.

Οι γιατροί κάνουν λόγο για την πρώτη έρευνα που αποδεικνύει ότι η ρινοπλαστική μας «αφαιρεί» χρόνια. Όπως δήλωσαν «η μείωση της ηλικίας είναι ένα ακόμη θετικό της ρινοπλαστικής εκτός από το γεγονός ότι συμβάλλει στην εναρμόνιση των χαρακτηριστικών του προσώπου μας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει