Νέοι με αγάπη για τη δραματική τέχνη και όνειρο ζωής την υποκριτική έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα δραματικής τέχνης διάρκειας 1.200 ωρών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άνεργους ηλικίας 18-29 ετών και εκπονείται από τις δραματικές σχολές Ίασμος στην Αθήνα και «Βασίλης Διαμαντόπουλος» στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται στο δικτυακό τόπο της σχολής πρόκειται για ένα πρόγραμμα υποκριτικής τέχνης με δωρεάν κατάρτιση υψηλής εξειδίκευσης για άνεργους νέους, εμπνευστής του οποίου υπήρξε ο ηθοποιός Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Δικαιολογητικά – πληροφορίες

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην ακρόαση για τις 1.200 δωρεάν ώρες φοίτησης στον Ίασμο θα πρέπει να καταθέσουν μια αίτηση από 5 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου στη γραμματεία της σχολής (Μαιζώνος 48, Μεταξουργείο, πλησίον στάσης Μετρό «Μεταξουργείο»).

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής:

– Φωτοτυπία ταυτότητας
– Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας
– Πρωτότυπη κάρτα ανεργίας
– Μία έγχρωμη φωτογραφία

Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://iasmos.net/iasmos.aitisi.doc.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της σχολής, Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 – 22.00 και Σάββατο από 11.00 – 18.00.

Τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις είναι οι ακόλουθες:
Αθήνα: Μαιζώνος 48, Τ.Κ. 10438, ΤΗΛ: 210-5200096
Θεσσαλονίκη: Εγνατίας 45, Τ.Κ. 54630, ΤΗΛ 2310-530660

Επίσης πολύτιμες πληροφορίες προσφέρονται και από το δικτυακό τόπο της σχολής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.iasmos.net/athina/index.php.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.