Μια ακόμα τιμητική διάκριση ήρθε να προστεθεί στα βραβεία που έχει αποσπάσει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για την πρωτοπορία του στην παροχή υποτροφιών, αλλά και για τη συνεπή και αδιάλειπτη εκπαιδευτική στήριξη σε νέους αθλητές, στο πλαίσιο της μεγάλης πρωτοβουλίας του κορυφαίου ΙΕΚ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», και του κοινωνικού μηνύματος «Dual Career In Athletics» (Διπλή Καριέρα για τους Αθλητές).

Ο λόγος για τη βράβευση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ από την ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ», για την προσφορά -και φέτος- 2 υποτροφιών σπουδών, διετούς φοίτησης, σε νέα μέλη του Απόλλωνα Σμύρνης και εν ενεργεία αθλητές: στους 18χρονους Ζαχαρία Λαμπράκη για την ειδικότητα «Στέλεχος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων» και Αλέξη Κεχαγιά για την ειδικότητα «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή».

Το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, από τον πρόεδρο του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, κ. Παναγιώτη Κατάβελο, ενώ οι δύο νέοι υπότροφοι ευχαρίστησαν από καρδιάς το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας για τη μεγάλη ευκαιρία που τους δόθηκε -στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΙΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης- να σπουδάσουν με πλήρη υποτροφία!

Πρωταγωνιστώντας στην ποιοτική εκπαίδευση και πρωτοπορώντας στο θεσμό των υποτροφιών, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ συνεχίζει να υλοποιεί φέτος το μεγάλο πρόγραμμα υποτροφιών που ανακοίνωσε για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, προσφέροντας υποτροφίες σε νέους οικονομικά ασθενέστερων τάξεων, σε σπουδαστές με καλές επιδόσεις, σε ιδρύματα και μη κυβερνητικές οργανώσεις, σε κορυφαίους αθλητές, Έλληνες Ολυμπιονίκες, σε αθλητικές ενώσεις και ομάδες, σε οικογένειες αστυνομικών υπαλλήλων κ.λ.π.

Για περισσότερες πληροφορίες

  • iekalfa.gr
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 (νέο campus) και Αχιλλέως 31-33 (ανακαινισμένες εγκαταστάσεις), 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406