Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά στηρίζει και φέτος τη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως, με στόχο την οικονομική στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ωφελουμένων των κοινωνικών προγραμμάτων της Εκκλησίας.

Η ενέργεια γίνεται με συνέπεια σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με σεβασμό στο τεράστιο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ. Σεραφείμ.

Η Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς αποτελεί πλέον ισχυρό θεσμό για την πόλη του Πειραιά, καθώς πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του αξιοσήμαντου κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως, διαδίδοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων και προσφέροντας χαρά και αισιοδοξία σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ως αρωγός στη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το κορυφαίο ΙΕΚ στον Πειραιά, δίνει και φέτος το «παρών» σε αυτήν την ξεχωριστή διοργάνωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, με τους σπουδαστές του από τους Τομείς Επισιτισμού και Παιδαγωγικών να ετοιμάζουν εκπλήξεις για τους επισκέπτες των εγκαινίων -χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, λαμπερά χειροποίητα στολίδια προς πώληση, κ.ά.

Η Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση θα φιλοξενηθεί στο κτήριο επί της Κολοκοτρώνη 85, στον Πειραιά, όπου και θα τελεστεί με κάθε επισημότητα ο Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κκ. Σεραφείμ, την ημέρα των εγκαινίων, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 11.30.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Δωροέκθεση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ τα έσοδα από τις χριστουγεννιάτικες αγορές των επισκεπτών, θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες και απόρους με τα καθημερινά συσσίτια που προσφέρει από τις ενορίες της.

*Ώρες λειτουργίας (έως και 15 Ιανουαρίου 2019): Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο, 10.00-15.00 / Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή, 10.00-14.30 & 17.00-20.00

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά

Φίλωνος 39,

210 4120313,

iekalfa.gr