Αν αυτό που θέλεις είναι να σπουδάσεις, να αποκτήσεις ένα αναγνωρισμένο πτυχίο, να κάνεις το μεταπτυχιακό σου και να χτίσεις καριέρα, τότε το 1ο Ιδιωτικό Κολλέγιο της Ελλάδας – από το 1977 – είναι η σωστή επιλογή! Ξεκίνα τις σπουδές σου ΣΗΜΕΡΑ στο Mediterranean College και αξιοποίησε υποτροφίες 50% και επιδοτήσεις διδάκτρων 30%-40% που προσφέρει το 1ο Ιδιωτικό Κολλέγιο της Ελλάδας σε όλους τους υποψηφίους, με βάση ακαδημαϊκά και κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια. Σε συνεργασία με κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια (το TOP 50*University of Derby & το δημοφιλές Manchester Metropolitan University) το Mediterranean College αποτελείται από επτά (7) Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει 25 πρόσφατα ανανεωμένα Προπτυχιακά (Bachelor’s) και Μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα σπουδών στους τομείς της Οικονομίας & Διοίκησης, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας, των Επιστημών της Αγωγής, της Μηχανικής, της Υγείας και του Τουρισμού-Φιλοξενίας. Επίλεξε:

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας

Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας

Σχολή Ψυχολογίας

Σχολή Επιστημών της Αγωγής

Σχολή Πληροφορικής

Σχολή Μηχανικών

Σπουδές με πλεονεκτήματα

  • Αναγνωρισμένο Κολλέγιο από το Υπουργείο Παιδείας
  • Πτυχία επαγγελματικά ισοδύναμα Πανεπιστημίων & ΤΕΙ
  • Διδασκαλία στα Ελληνικά ή/και στα Αγγλικά
  • Υποδομές & υπηρεσίες στα πρότυπα διεθνών πανεπιστημίων
  • Διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών & επιδοτήσεων
  • Μετεγγραφές φοιτητών από Πανεπιστήμια/ΤΕΙ/Κολέγια/ΙΕΚ (αναγνώριση μαθημάτων)
  • Ολοκληρωμένο σχέδιο επαγγελματικής ανάπτυξης & αποκατάστασης

Γιατί αυτό που -τελικά- έχει σημασία είναι να εμπιστεύεσαι το εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα επιλέξεις και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Επικοινώνησε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες:

Mediterranean College

Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600 Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779 www.medcollege.edu.gr [email protected] #mediterraneancollege