Τι κάνει τελικά έναν καλλιτέχνη τόσο σπουδαίο; Ίσως η απλότητά του! Μ’ αυτή την απλότητα και την απίστευτη φωνή του,ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε κυριολεκτικά και μεταφορικά στην… θάλασσα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως αναφέρει το cyclades24.gr εντυπωσιασμένος από το συγκρότημα των Συριανών μουσικών, Γιάννη Σολάρη, Αλέξανδρου Μήτση και Ανδρέα Κόνταρη, πλησίασε τους ταλαντούχους μουσικούς, αυθόρμητα, φορώντας το μαγιό του και έγινε μια παρέα με όλο το thalassa beach Bar στο Κίνι της Σύρου.

Όπως είπε στον κόσμο, περνούσε τόσο όμορφα που δε θέλησε να χαλάσει το χατίρι της παρέας του γιου του.

Η δυναμική και ξεχωριστή φωνή του, εντυπωσίασε το κοινό, που υποκλίθηκε τόσο στα φωνητικά του χαρίσματα όσο και στην απλότητα που χαρακτηρίζει ένα τόσο μεγάλο καλλιτέχνη όπως είναι ο Δημήτρης Μπάσης.

Ο Συριανός… Δημήτρης Μπάσης, λόγω της συζύγου δε σταμάτησε σε ένα τραγούδι, οι παραγγελίες έπεφταν βροχή. Μια παραγγελία και της κυρα Βαγγελιώς που σηκώθηκε και χόρεψε ένα «μάγκικο» ζεϊμπέκικο με το Δημήτρη Μπάση να υποκλίνεται στις χορευτικές και ψυχικές ικανότητες της αγαπημένης Βαγγελιώς. 25χρόνια μεγάλης καριέρας, εμπειρίας, με μεγάλες συνεργασίες και παραστάσεις, δεν είναι και λίγο να σου τραγουδά ο Δημήτρης Μπάσης.