Πένθος και στο νοσοκομείο Χανίων για τον Χρήστο Μουλά, τον έναν από τους δύο πιλότους που έχασε τη ζωή του χθες στην Κάρυστο, όταν το καναντέρ με το οποίο επιχειρούσε στο πύρινο μέτωπο συνετρίβη. Ο Χρήστος Μουλάς είχε στενούς δεσμούς με το νοσοκομείο Χανίων, αφού η μητέρα του είναι ψυχολόγος της Ψυχιατρικής κλινικής και ο θείος του διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Η διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

Η Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» εκφράζουν την οδύνη και την μεγάλη θλίψη για τον τραγικό χαμό των Ηρώων πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας, Σμηναγού Χρήστου Μουλά – γιο των αγαπητών μας Βαγγέλη Μουλά και Τασούλας Καζούλη Ψυχολόγου της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, ανιψιού του Διευθυντού Ιατρικής Υπηρεσίας Σάββα Καζούλη και των στελεχών του νοσοκομείου μας Αθηνάς και Αντώνη Καζούλη – και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, οι οποίοι έπεσαν στο καθήκον , δίνοντας την ζωή τους για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της πατρίδας μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθειά μας Συλλυπητήρια καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση στις οικογένειες των Ηρώων. Αθάνατοι.