Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίζεις. Ωστόσο, όσες προσπάθειες και να κάνεις τις περισσότερες φορές η καλύτερη λύση είναι να εστιάσεις στα μοναδικά χαρακτηριστικά σου, να έχεις ένταση και να μην αντιμετωπίζεις τίποτε συντηρητικά.

Και αν είσαι cola βοηθάει να είσαι φουλ στο ανθρακικό και να έχεις έντονη γεύση!

Αυτή τη συνταγή ακολουθεί η Green Cola και λανσάρει νέα γεύση που τη μετατρέπει στην πρώτη επιλογή όσων αναζητούν ένα προϊόν με αληθινή γεύση, πιο φυσικά συστατικά και μηδενική θερμιδική επιβάρυνση.

Πολλοί από εμάς προσπαθούμε να υιοθετήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και γι’ αυτό επιλέγουμε προϊόντα με μηδέν ζάχαρη και συντηρητικά χωρίς βέβαια να χάνουν σε γεύση.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο για πρώτη φορά μια ελληνική εταιρεία δημιουργεί ένα προϊόν τύπου cola που δε μοιάζει με κανένα άλλο στην κατηγορία γιατί έχει υπέροχη γεύση, χωρίς ζάχαρη και περιττές θερμίδες και περιέχει φυσική καφεΐνη από πράσινους κόκκους καφέ.

Και το σημαντικότερο; δεν περιέχει ασπαρτάμη, το νούμερο ένα υποκατάστατο ζάχαρης το οποίο σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πιθανώς πρόκειται για «καρκινογόνα» ουσία για τον άνθρωπο (αλλά «ακίνδυνη» εφόσον καταναλώνεται σύμφωνα με τη συνιστώμενη ημερήσια δόση). 

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να ξεχωρίσεις, άσε την εκρηκτική γεύση της Green Cola να σε εμπνεύσει και να σου θυμίσει ότι τίποτε δεν είναι καλύτερο από το να είσαι ο εαυτός σου!

instagram

facebook

youtube