Εγκλωβισμένο στο σπίτι τους στον οικισμό Περιδικόβρυση στο Λαγονήσι είναι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γιος τους, στην τηλεόραση του Mega, οι γονείς του πλέον δεν κινδυνεύει από το πύρινο μέτωπο καθώς αυτό άλλαξε πορεία όμως εκείνοι δεν μπορούν ακόμα να απομακρυνθούν από το σπίτι τους καθώς υπάρχουν διάσπαρτες πολλές εστίες και παραμένουν εγκλωβισμένοι.

Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανέφερε αρχικά: «Επικοινώνησα μαζί τους πριν από λίγο… Η φωτιά μία που με πήραν τηλέφωνο και μια που τους περικύκλωσε. Κάηκαν τα πάντα τριγύρω. Δεν ξέρω μέχρι πού έχει φτάσει η φωτιά. Βρίσκονται στον Οικισμό Περδικόβρυση, κοντά στον πύργο Μελισσουργού. Υπάρχει κόσμος παντού. Μίλησα με φίλους μου που μένουν κοντά στους γονείς μου γιατί εγώ ερχόμουν από Αθήνα. Κάνουν μεγάλες προσπάθειες οι άνθρωποι. Αυτό που γνωρίζω από τους γονείς μου που κατάφερα πριν από λίγο να μιλήσω μαζί τους, είναι πως η φωτιά ενώ έκαψε τα πάντα, είναι ασφαλείς και αυτοί και τα σκυλιά τους. Είναι μια χαρά. Η φωτιά όμως συνέχισε προς τα κάτω. Δεν ξέρω σε ποιο σημείο έχει φτάσει».

Τέλος ανέφερε πως: «Αλλά αυτή την στιγμή οι γονείς μου είναι μέσα στην σκόνη και τον καπνό. Δεν μπορούν να φύγουν από το σημείο. Υπάρχουν ακόμα φωτιές στο σημείο αλλά πολύ πιο κάτω. Αλλά και πάλι δεν μπορούν να φύγουν».