Ένας άνδρας, περίπου 60 ετών, αυνανιζόταν σε δημόσια θέα το βράδυ της Τετάρτης (12/7) στην πόλη του Βόλου και προκάλεσε τον τρόμο σε μια 33χρονη γυναίκα η οποία τον είδε μπροστά της, ενώ γυρνούσε από τη δουλειά της με το ποδήλατό της.

Αντιδρώντας αστραπιαία, η γυναίκα άλλαξε κατεύθυνση ώστε να αποφύγει τον άνδρα κι όταν εκείνος την αντιλήφθηκε άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να της φωνάζει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr. Τρομαγμένη, εκείνη, συνέχισε τις πεταλιές και απομακρύνθηκε ταχύτατα. Έπειτα ενημέρωσε την αστυνομία κι έδωσε την περιγραφή του άνδρα.

Μιλώντας στην ίδια πηγή, η 33χρονη τόνισε πως ο άνδρας βρισκόταν σε σημείο της συμβολής των οδών Κωνσταντά και Μεταμορφώσεως χωρίς να ενοχλείται από τη διέλευση των οχημάτων.

«Περπατούσε αργά αργά στο πεζοδρόμιο και μόλις με είδε σταμάτησε και ξεκίνησε τον αυνανισμό. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μπουκάλι και το έκανε με αυτό, αλλά νομίζω ότι είχε βγάλει το μόριο του, τελικά. Χωρίς να κατεβάσει τη βερμούδα, με ανοιχτό το φερμουάρ. Μόλις κατάλαβα τι γίνεται, έστριψα κατευθείαν. Δεν είδα αν ερχόταν από πίσω μου. Επιτάχυνα. Τον άκουσα σχετικά κοντά μου να φωνάζει και όταν απομακρύνθηκα είπε “ουστ ποδηλατρια”», είπε

Η ίδια ανέφερε ότι ακολουθεί σχεδόν καθημερινά τη χωρίς, ωστόσο, να έχει ξαναδεί τον συγκεκριμένο άνδρα εκεί. «Είναι η δουλειά μου δυο τετράγωνα πιο κάτω. Είναι ο δρόμος που κάνω με το ποδήλατο για να γυρίσω στο σπίτι μου», τόνισε.

Επιπλέον, έκανε ανάρτηση στα social media περιγράφοντας το περιστατικό λαμβάνοντας σχόλια πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον Βόλο με έναν λογαριασμό να σημειώνει: «Εχει γίνει μάστιγα πια στους δρόμους της πόλης μας. Κάθε τρεις και λίγο τέτοια περιστατικά».