«Καμπανάκι» για την κακοκαιρία για περιοχές, ανάμεσα στις οποίες και η Αττική, σήμανε ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, εφιστώντας την προσοχή τόσο για απόψε, όσο και για την αυριανή ημέρα.

Ειδικότερα, προειδοποιεί για μεγάλο όγκο νερού σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Σποράδες, Θεσσαλία, Χαλκιδική, ΒΑ Πελοπόννησο και Κυκλάδες. «Μεγάλη προσοχή», το μήνυμά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«Μεγάλη προσοχή μέσα στη νύχτα αλλά και αύριο στην Αττικοβοιωτία, την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την Χαλκιδική, προς τα βορειοανατολικά τμήματα της Πελοποννήσου, αλλά και τις δυτικές και βόρειες Κυκλάδες. Τα προγνωστικά θέλουν μεγάλο όγκο νερού, συνοδεία ισχυρών ηλεκτρικών εκκενώσεων. Αξίζει να θυμηθούμε τον Αύγουστο του 2020 όπου η Εύβοια χτυπήθηκε από έναν ισχυρό και με διάρκεια πυρήνα καταιγίδων που στο πέρασμά του άφησε ακόμη και νεκρούς. Μεγάλη προσοχή και το Καλοκαίρι είναι μπροστά μας να απολαύσουμε θάλασσες, ακτές και γενικά τις ομορφιές του τόπου μας!Όμορφο Σαββατόβραδο σε όλες και όλους! »

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Μεγάλη προσοχή μέσα στη νύχτα αλλά και αύριο στην Αττικοβοιωτία, την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την Χαλκιδική,…

Posted by Klearhos Marousakis on Saturday, June 17, 2023