Με μια σπαρακτική μαντινάδα αποχαιρέτησε τον 34χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κρήτη ο πατέρας του, καθώς ο γιος του έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια τρελή πορεία.

«Ήρθε ο Χάρος ο φονιάς, απόψε και έφαέ σε/ Εις των αθώ τσι νιότης σου, μέσα στη γη έβαλέ σε», έγραψε στο Facebook και πρόσθεσε ότι «ο υστερογιός μου, Νεκτάριος, εσκοτώθηκε απόψε σε τροχαίο».

Σύμφωνα με το cretapost.gr κάτω από την ανάρτηση του πατέρα του 34χρονου, δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης από τους φίλους της οικογένειας.

Πώς έγινε το τροχαίο

Λίγο πριν ο 34χρονος αφήσει την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητό του, το όχημα πραγματοποίησε μία τρελή πορεία στον δρόμο του Κοκκίνη Χάνι.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος οδηγούσε το αγροτικό του όχημα ενώ συνοδηγός ήταν μία 22χρονη φίλη του όταν – λίγο μετά το ξενοδοχείο Αρίνα – έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να πέσει αρχικά σε δύο σταθμευμένα οχήματα, να παρασύρει μία στάση λεωφορείου και να καταλήξει πάνω σε τοιχίο.

Το αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος άνδρας να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις αρχές.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ κλήθηκε η πυροσβεστική αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τελικά οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε να τον απεγκλωβίσουν καθώς οι διασώστες τον είχαν βγάλει από το όχημα και έτσι προχώρησαν σε πλύση οδοστρώματος.

Την ίδια ώρα, οι διασώστες επιχείρησαν να τον κρατήσουν στη ζωή δυστυχώς όμως ο 34χρονος είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος δεν φορούσε ζώνη αντίθετα η 22χρονη συνοδηγός, που φορούσε ζώνη ασφαλείας, τραυματίστηκε ελαφρά.