Εκτιμάται ότι ξεπερνούν τις 8.000 οι άνθρωποι που βρέθηκαν χθες το βράδυ μετά τις 23:00 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο, καλεσμένοι στο πάρτι του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.
Κάθε χρόνο η διοργάνωση προσελκύει χιλιάδες νεαρούς επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, που ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα για να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν ξέφρενα μέχρι το πρωί.
Όπως μεταδίδει το TheNewspaper.gr, δεκάδες ήταν οι κλήσεις που δέχθηκε το ΕΚΑΒ, για περιστατικά ακραίας μέθης. Αρκετά άτομα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου με ασθενοφόρα αλλά και με ιδιωτικά ΙΧ, καθώς είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.
Δείτε τις φωτογραφίες…













ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
- Τουρκία: Κατασκευάζει συγκρότημα κατοικιών στη Συρία για να επιστρέψουν οι πρόσφυγες
- Σε εξέλιξη η δίκη του 27χρονου ράπερ που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση μιας 16χρονης στη Θεσσαλονίκη
- Σάκης Αρναούτογλου: Με μπόρες και καταιγίδες και η Παρασκευή – Συνεχίζεται η αστάθεια και τις επόμενες ημέρες
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.