Συναντήθηκαν τελικά οι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους στην Άρτα, που πέθανε γιατί το ξέχασε στο αυτοκίνητο ο πατέρας του και σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα μεταξύ του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Tlive» που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου, η μητέρα του παιδιού ξεκίνησε να συνέρχεται χθες το απόγευμα και ζήτησε να δει τον σύζυγό της. Το αίτημα της λοιπόν, πραγματοποιήθηκε σήμερα, αφού δόθηκε ειδική άδεια από την Αστυνομία, επειδή ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής, δόθηκε ολιγόλεπτη συνάντηση και το ζευγάρι έμεινε μαζί περίπου ένα τέταρτο. Μάλιστα, η πρώτη κίνηση που έκαναν και οι δύο ήταν να αγκαλιαστούν και να μείνουν αγκαλιά, ενώ όσοι ήταν μπροστά ξέσπασαν σε κλάματα. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχαν ακουστεί, για ρωγμή στη σχέση του ζευγαριού, μετά τον τραγικό θάνατο του παιδιού τους.

«Ο γιος μου είναι σε σοκ»

Επίσης, στην εκπομπή του Alpha μίλησε και ο πατέρας του 37χρονου και περιέγραψε την κατάσταση του γιου του.

«Δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει έχει πάθει σοκ», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως ο 37χρονος «πήγαινε στη δουλειά του και πήρε τη μικρή για να την αφήσει στον παιδικό σταθμό. Το μωρό το πήγαινε συνήθως στο σχολείο η νύφη μου και δεν ξέρω τι έγινε εκείνη την ημέρα. Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο με πολιτικό γάμο επειδή ήταν έγκυος η 27χρονη».