Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από 12 χρόνια. «Ευχαριστώ το Θεό που αργεί αλλά δε λησμονεί. Έγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει» είπε η χαροκαμένη μάνα του δολοφονημένου Μάριου, για τη σύλληψη δύο ανδρών, για την υπόθεση του παιδιού της.

«Η ελληνική Δικαιοσύνη, έκανε, κάνει και θα κάνει πάντα το καλύτερο και τους ευχαριστώ. Περιμένω να ολοκληρωθεί όλη αυτή η ιστορία και να συλληφθούν οι υπόλοιποι που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση, την άσχημη ιστορία που έχει τραβήξει ο γιος μου», πρόσθεσε η μητέρα του Μάριου μιλώντας στο MEGA.

Οι νέοι κατηγορούμενοι

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δύο ατόμων μετά από τα στοιχεία που προέκυψαν από την πολύχρονη και επίμονη έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ».

Οι νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτης καταστήματος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Αθήνας και πρώην εργαζόμενος σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στα νότια προάστια, συνελήφθησαν βάσει ενταλμάτων για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και της αρπαγής κατά συναυτουργία.

Τα δύο πρόσωπα τα οποία συνελήφθησαν-κατά πληροφορίες- είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» της υπόθεσης ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και σε δεύτερο βαθμό. Οι δύο συλληφθέντες φέρονται να έκαναν ταξίδι με τη δικαιολογία ότι θα πουλούσαν κάρβουνα, ενώ σκοπός τους ήταν η μεταφορά και η εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου.