Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε παραλιακή ψαροταβέρνα στην Πάτρα, με μια παρέα να φεύγει χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον «ξενοδόχο», καθώς ο επιχειρηματίας τους «επικήρυξε» στο Facebook, ανεβάζοντας εικόνες τους από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το politeianews.gr που ανέβασε και τις επίμαχες εικόνες, προκάλεσε εντύπωση για τη συμπεριφορά των τεσσάρων νεαρών. Η παρέα, έφαγε και ήπιε στην ταβέρνα και εξαφανίστηκε χωρίς να πληρώσει. Για την ακρίβεια ένα από τα τέσσερα μέλη της μπήκε μέσα στο κατάστημα και μόλις διαπίστωσε ότι το προσωπικό και ο ιδιοκτήτης ήταν απασχολημένοι τους έκανε σήμα να φύγουν.

Φανερά εκνευρισμένος από το περιστατικό, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «ανέβασε» τις φωτογραφίες και το βίντεο της αποχώρησής τους στο Facebook. Ζητά μάλιστα πληροφορίες για την ταυτοποίησή τους έναντι αμοιβής.

«Αυτοί οι ψευτόμαγκες ήρθαν, έφαγαν και δεν πλήρωσαν. Όποιος μου δώσει πληροφορίες για αυτούς θα ανταμειφθεί αρκετά καλά» έγραψε χαρακτηριστικά ο αγανακτισμένος καταστηματάρχης στο Facebook.