Ο καιρός της Τρίτης 25/04 αναμένεται να είναι αρκετά ζεστός με συννεφιές, οι οποίες το πρωί ίσως αφήσουν κάποιες μπόρες στα βορειοανατολικά και στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα. Μετά το μεσημέρι, στη Μακεδονία και στη Θράκη θα σημειωθούν διάσπαρτες μπόρες, κυρίως στα ορεινά – ημιορεινά τμήματα.

Όπως ενημέρωσε ο Σάκης Αρναούτογλου στις σημερινές προβλέψεις του στην ΕΡΤ, οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί, στα 4 με 6 μποφόρ, αλλά ριπές ανέμου στην ενδοχώρα δεν αποκλείεται να φτάνουν και τα 6 με 7 μποφόρ πρόσκαιρα.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην ανατολική Πελοπόννησο η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει και τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες με κάποιες παροδικές συννεφιές που δεν αποκλείεται πρόσκαιρα να πυκνώνουν, χωρίς όμως φαινόμενα. Οι άνεμοι δυτικοί στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία αναμένεται λιακάδα τις πρωινές ώρες με λίγες τοπικές συννεφιές. Προς το μεσημέρι και το απόγευμα, ο καιρός θα γίνει άστατος με διάσπαρτες μπόρες στο εσωτερικό της περιφέρειας αλλά και στις πιο ορεινές – ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 11 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη 26/04, η μέρα θα κυλήσει με αρκετά άστατο καιρό στις περισσότερες περιοχές, με τοπικές μπόρες και πιο έντονες βροχές στα ανατολικά – βορειοανατολικά τμήματα.

Η Πέμπτη 27/04 θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και ο άνεμος θα γυρίσει σε βόρειος.