Επιστρέφουν στην Αθήνα όσοι έφυγαν για το Πάσχα. Το πρώτο κύμα εκδρομέων γύρισε στην πρωτεύουσα τη Δευτέρα του Πάσχα ενώ το δεύτερο καταφθάνει σήμερα, Τρίτη του Πάσχα.

Το φετινό Πάσχα οι Αθηναίοι εγκατέλειψαν μαζικά την πρωτεύουσα για να περάσουν τις γιορτινές ημέρες στην επαρχία με αποτέλεσμα συνολικά 576.914 οχήματα να εξέλθουν από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών κατά το διάστημα από 7 έως 14 Απριλίου.

Δείτε φωτογραφίες από τα διόδια των Αφιδνών το πρωί της Τρίτης του Πάσχα

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Τρίτης η δημοσιογράφος Δήμητρα Σέκη στην εκπομπή του Open «Ανοιχτή Επικοινωνία» σήμερα αναμένεται να φτάσουν στον Πειραιά, από Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη 19 πλοία, 13 καράβια φτάνουν από Κυκλάδες στην Ραφήνα και 8 πλοία από Δωδεκάνησα και Κυκλάδες στο Λαύριο.

Τη Δευτέρα του Πάσχα επέστρεψαν στον Πειραιά κατά τις ίδιες πληροφορίες 15.432 επιβάτες, στην Ραφήνα 11.493 και στο Λαύριο 4.072.

Σημειώνεται πως τα οχήματα που εξήλθαν από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών κατά το διάστημα από 7 έως 14 Απριλίου, με αφορμή τις εορτές του Πάσχα ανήλθαν σε 576.914.

Από τις 9 έως και τις 15 Απριλίου, όπως επεσήμανε το πρωί της Τρίτης του Πάσχα ο δημοσιογράφος Κώστας Στάμου μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» βεβαιώθηκαν από την Τροχαία 22.896 παραβάσεις.