Η 28χρονη Δήμητρα Ντίλιου, η κοπέλα που πριν 4 μήνες έκανε διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων, μίλησε για το δώρο που της ήρθε στη ζωή της. Η ίδια, αναφέρει πως ένιωσε σαν να ξαναγεννήθηκε μετά τη μεταμόσχευση, καθώς η ζωή της πριν ήταν αρκετά δύσκολη.

Η Δήμητρα Ντίλιου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγελάτο, και μίλησε για τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, αλλά και τη συνεργασία που είχε με τον γιατρό της, Αντρέα Ηλιάδη. «Η ζωή μου πριν τη μεταμόσχευση ήταν αρκετά δύσκολη, αρκετά επώδυνη και επίπονη, γιατί ανά 15 ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο και 24 ώρες το 24ωρο ήμουν με οξυγόνο. Αυτό σημαίνει ότι με περιόριζε σε όλες μας τις μετακινήσεις, δεν είχα κοινωνική ζωή, δεν μπορούσα να δω από κοντά τους φίλους μου. Ήταν αρκετά δύσκολα».

Όταν ήρθε στη ζωή της ο κ. Ηλιάδης, ήταν ένα δώρο ζωής για εκείνη καθώς αυτός ήταν ο άνθρωπος που εντόπισε το πρόβλημα της κοπέλας και τη βοήθησε «Ο κ. Αντρέας είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου, γιατί ήταν το πρώτο τηλεφώνημα για ένα μόσχευμα που είχε βρεθεί, αλλά δε μου έκανε. Όταν είχε έρθει στα Γιάννενα για μια δικιά του ιατρική επίσκεψη, ήρθε και στο σπίτι μου, ήθελε να με γνωρίσει. Μου έδωσε τεράστια δύναμη και μου είπε ‘’μη φοβάσαι, είμαι δίπλα σου, θα το παλέψουμε μαζί’’. Δεν το έχει κάνει κανένας αυτό».

«Πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός. Από τότε κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο για να δει πως είμαι, είναι δίπλα μου, είναι κομμάτι της ζωής μου. Είμαι δίπλα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον».

Η ίδια στο τέλος της συνέντευξής της θέλησε να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά τον γιατρό της, Αντρέα Ηλιάδη, αλλά και την οικογένεια που επέλεξε να τις δώσει αυτό το δώρο απλόχερα, όπως είπε χαρακτηριστικά.