Στην Αθήνα ξεκινάει η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου, με το Athens Bike Festival να υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στον Κεραμεικό, ώστε να μάθουν τα πάντα γύρω από το όχημα με τους δύο τροχούς.

Η διοργάνωση ανοίγει τις πύλες της προς το κοινό το απόγευμα της Παρασκευής (31/3) στις 18:00 και πρόκειται να διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή (2/4). Την Παρασκευή το ωράριο είναι 18:00 με 21:00, ενώ το Σαββατοκύριακο είναι από τις 9:00 το πρωί, έως και τις 21:00 το βράδυ.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ ανήλικοι και όσοι έχουν κάρτα ανεργίας μπαίνουν δωρεάν.

Μάλιστα, μία πρώτη παρουσίαση της έκθεσης και βόλτα είχαν την ευκαιρία να κάνουνε εκπρόσωποι των ΜΕΕ, καθώς και ο υφυπουργός Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Η έκθεση έχει τις τελευταίες εξελίξεις σε ποδήλατα ηλεκτρικά και κανονικά σε ηλεκτρικά πατίνια σε αξεσουάρ ασφαλείας και διάφορα άλλα που έχουν να κάνουν με το ποδήλατο και το πατίνι.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν όποιο ποδήλατο θέλουνε σε ειδικό χώρο μέσα στο αμαξοστάσιο, ενώ φυσικά μπορούνε να κάνουν και αγορές σε τιμές έκθεσης. Επιπλέον, υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις.

Ακόμα θα έχουν την ευκαιρία να δούνε ειδικά κόλπα με ποδήλατο που θα κάνουν εξειδικευμένοι σε αυτό το είδος ποδηλάτες.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast από το Athens Bike Festival: