Συγκλόνισε η μητέρα του 28χρονου ποδοσφαιριστή που πέθανε στη Σύρο από ανακοπή, με την ίδια να καταγγέλλει ιατρική αμέλεια, ενώ περιέγραψε τις δραματικές στιγμές λίγο πριν το παιδί της φύγει από τη ζωή.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δήλωσε πως ο γιος της «λιποθύμησε. Τον έβαλαν στο ασθενοφόρο. Φώναζα “Κώστα, μη”. Επανήλθε για λίγο… Άρχισε να μιλάει κανονικά. Μετά τον πήραν μέσα, του έκαναν ΚΑΡΠΑ, όμως δεν ανταποκρίθηκε. Ήρθε ο γιατρός και μου είπε “αυτό ήταν”».

Επίσης, ο πατέρας του νεαρού είπε στην εκπομπή του Star, πως «όταν ένας γονιός χάνει το παιδί του, χάνει και το νόημα της ζωής. Δεν έχω λόγια, δεν ξέρω τι να πω. Πιστεύω ότι είναι αμέλεια, έπρεπε να τον είχαν κρατήσει στο νοσοκομείο», δήλωσε ο πατέρας του.

Υπενθυμίζεται, πως στις 13 Φεβρουαρίου ο 28χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Σύρου, έχοντας ενημερώσει ότι δεν αισθανόταν καλά, με δυσφορία και πόνους στην καρδιά. Εντούτοις, μόλις έφτασε στα επείγοντα κατέληξε, παρόλο που ιατροί και διασώστες έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν στη ζωή.