Ακόμα μία σοκαριστική υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς υπάρχει καταγγελία στον Βόλο για ασέλγεια 12χρονης από τον θείο της. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 50χρονος ασελγούσε στην ανιψιά του για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.

Το κορίτσι είναι μαθήτρια δημοτικού σχολείου της περιφέρειας, ενώ την καταγγελία κατέθεσε η κοινωνική λειτουργός του σχολείου, η οποία παρακολουθούσε τη 12χρονη στο πλαίσιο της ενδοσχολικής ψυχολογικής υποστήριξης.

Η ίδια διαπίστωσε πως το παιδί εμφάνιζε παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, ενώ μέσα από τις συνεδρίες αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στη 12χρονη.

Η εισαγγελέας υπηρεσίας, λαμβάνοντας την καταγγελία, παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρτική έρευνα για την υπόθεση, ενώ το κορίτσι εξετάστηκε την Παρασκευή από παιδοψυχίατρο, στον οποίο κατέθεσε τι της συνέβη, όπως και στον ιατροδικαστή.

Η έρευνα των κοινωνικών υπηρεσιών για το οικογενειακό περιβάλλον της 12χρονης βρίσκεται επίσης εν εξελίξει, με τις πρώτες ενδείξεις να αναφέρουν συνθήκες παραμέλησης.

Ο φερόμενος δράστης δεν έχει συλληφθεί, καθώς έχει παρέλθει το νόμιμο χρονικό όριο για την αυτόφωρη διαδικασία, και αναμένεται να απολογηθεί στις αρχές τις επόμενες μέρες.