Εθνική τραγωδία στα Τέμπη μετά τη σύγκρουση δύο τρένων, μιας επιβατικής και μια εμπορικής αμαξοστοιχίας, με αποτέλεσμα τον θάνατο 32 ανθρώπων και τον τραυματισμό 85, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό. Το τραγικό είναι είναι πως υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί γιατί ανάμεσα στους τραυματίες κάποιοι είναι βαριά τραυματισμένοι, ενώ υπάρχουν και φόβοι για άτομα που βρίσκονται ακόμη εγκλωβισμένα στα συντρίμμια των βαγονιών 1 και 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GrTimes, μέχρι αυτή την ώρα το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μετρά 14 νεκρούς και 20 τραυματίες. Ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό νοσοκομείο, το οποίο από χθες το βράδυ είναι σε επιφυλακή. Το ακόμη πιο δυσάρεστο από το Γενικό Νοσοκομείο είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι νεκροί είναι φοιτητές.

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί οι σοροί 9 ατόμων και 48 τραυματιών εκ των οποίων οι δύο έχουν διασωληνωθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται και δύο παιδιά ηλικίας 7 χρόνων και 9 μηνών αντίστοιχα, τα οποία ευτυχώς φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά.