Οι αστυνομικές δυνάμεις της Πάτρας συνέλαβαν μια γυναίκα που είχε διαπράξει τουλάχιστον τέσσερις κλοπές και ληστείες το προηγούμενο διάστημα, με την ίδια να… βοηθάει στις έρευνες των αρχών.

Όπως μεταδίδει το tempo24.news η γυναίκα είχε μέχρι τώρα προχωρήσει σε τουλάχιστον τέσσερις κλοπές ή και ληστείες και τίποτα δεν έμοιαζε πως θα σταματούσε τη δράση της, αν δεν έκανε ένα λάθος που αποδείχθηκε μοιραίο και άνοιξε το δρόμο στην αστυνομία ώστε να τη συλλάβει.

Την περασμένη Κυριακή (19/2) μπήκε σε σπίτι στην περιοχή της Αρόης, στην Πάτρα και με την μέθοδο της απασχόλησης άρπαξε από οικία ηλικιωμένης μια χρυσή αλυσίδα. Ωστόσο, στην προσπάθειά της να φύγει γρήγορα προτού γίνει αντιληπτή της έπεσε η αστυνομική της ταυτότητα.

Ηταν πλέον θέμα χρόνου για τους αστυνομικούς, που ήδη βρίσκονταν στα ίχνη της, να της περάσουν χειροπέδες. Κι αυτό έγινε μετά το απόγευμα της Δευτέρας (20/2) όταν πήγε σε πολυκατάστημα σε συγκρότημα της Πάτρας και έκλεψε ρούχα. Οι αστυνομικοί την περίμεναν στην είσοδο του καταστήματος και την συνέλαβαν.

Οπως αποδείχθηκε προ ημερών είχε κλέψει πορτοφόλι από έναν άνδρα κι είχε επίσης αφαιρέσει κάρτα ανάληψης χρημάτων από άλλο θύμα της πριν από περίπου ένα μήνα.