Έρχεται η ώρα να ανανεώσεις το ασφαλιστικό συμβόλαιο του αυτοκινήτου σου και για ακόμη μία φορά αναρωτιέσαι ποια είναι η καταλληλότερη ασφάλεια για σένα; Ποιο πακέτο να επιλέξεις, ποια ασφαλιστική και σαφώς αν θα πρέπει να κάνεις ετήσια, εξάμηνη, τρίμηνη ή μηνιαία ασφάλεια.

Σχετικά με τη χρονική διάρκεια της ασφάλειας, η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε μπει στον πειρασμό και έχουμε υπογράψει συμβόλαιο μικρότερο του ετήσιου. Λίγο οι λοιπές υποχρεώσεις που τρέχουν, λίγο η έλλειψη ρευστότητας, λίγο το γεγονός ότι ξεγελάει η μικρότερη τιμή το μάτι… δεν θέλει και πολύ…

Η απάντηση όμως είναι τελικά μία. Αυτή που συμφέρει καλύτερα είναι η ετήσια. Πέρα από το γεγονός ότι μακροπρόθεσμα πληρώνεις λιγότερα, πλέον με την ετήσια συνδρομή κερδίζεις ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα, το οποίο δεν θα το βρεις πουθενά αλλού παρά μόνο στην Hellas Direct.

Διότι με τη νέα καινοτομία που προσφέρει η Hellas Direct έχεις όλα τα οφέλη του ετήσιου συμβολαίου, αλλά ταυτόχρονα την ευελιξία των μηνιαίων συμβολαίων.

Όχι δεν πρόκειται για αστείο αλλά για ένα νέο τρόπο πληρωμής, που σου επιτρέπει να αποκτήσεις ασφάλεια αυτοκινήτου πληρώνοντας σε δόσεις με χρεωστική! Έτσι, η τιμή των συμβολαίων σου είναι σταθερή, πληρώνονται κάθε μήνα με πάγια εντολή και ανανεώνονται αυτόματα. Δηλαδή κερδίζεις όφελος έως 40% σε σχέση με μεμονωμένα μηνιαία συμβόλαια!

Ας ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν:

Για να κερδίζεις έως 40% μειωμένα ασφάλιστρα στο σύνολο των 12 μηνών.

Για να μοιράζεις το κόστος σε δόσεις, χωρίς πιστωτική και χωρίς δάνειο.

Για να ξέρεις τι πληρώνεις κάθε μήνα από την 1η μέχρι και την τελευταία δόση.

Για να μην αγχώνεσαι με τις πληρωμές. Γι’ αυτό έχεις αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα.

Για να μην χρωστάς και να μην χάσεις ούτε ευρώ από έξοδα ακύρωσης.

Μπαίνεις στο site της Hellas Direct παίρνεις το πλάνο των δόσεων με χρεωστική σε 4 απλά βήματα και οδηγείς ξέγνοιαστα!