Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα χτυπά και την Αττική, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις, καθώς κλειστή ήταν από τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας από Καλυφτάκη έως Οινόφυτα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Λίγο πριν τις 09:30 η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, ενώ η Τροχαία Αττικής υπενθυμίζει την απαγόρευση κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast από την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας…

Ειδικότερα, η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας ήταν κλειστή από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τον κόμβο των Οινοφύτων, και από την 261,280 Χ/Θ έως την 56,728 Χ/Θ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παράλληλα, άνοιξε η Αττική Οδός, η οποία ήταν κλειστή στο τμήμα από Κηφισίας έως Μαραθώνος στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Στο μεταξύ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κατεχάκη, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής. Η λεωφόρος είχε κλείσει από τις 07:25 το πρωί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της από το ύψος της λεωφόρου Μεσογείων έως την Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ηλιούπολη.

Παράλληλα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος της οδού Νούση προς Πάρνηθα, ενώ στην επαρχιακή οδό Μεγάρων-Αλεποχωρίου στο ύψος της περιοχής Λούμπα προς Αλεποχώρι η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.