Τον Ιούνιο του 2020 ο Έλτον Τζον αιφνιδιάστηκε όταν άκουσε μια διασκευή του «I’m Still Standing» που ηχογραφήθηκε από μαθητές Λυκείου στο Τέλφορντ, στο Σροπσάιρ της Αγγλίας κατά τη διάρκεια του lockdown.

Ο μουσικός, σε προσωπικό του μήνυμα προς τους μαθητές, είπε ότι η διασκευή της κλασικής του επιτυχίας του 1983 «τον διασκέδασε πραγματικά». Έτσι τους κάλεσε στο Μπέρμιγχαμ στις 10 Ιουνίου σε μία από τις τελευταίες συναυλίες του στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του «Farewell Yellow Brick Road».

«Κάνατε κάτι εξαιρετικό και φτιάξατε μια λαμπρή εκδοχή του “I’m Still Standing”. Ελπίζω να έχετε όλοι μια σπουδαία καριέρα και η μουσική να παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτήν γιατί σίγουρα έχετε ταλέντο» του είχε πει ο Έλτον Τζον στο μήνυμά του.

Ο καθηγητής Μπεν Μίλινγκτον είπε ότι ο τραγουδιστής επικοινώνησε και τους είπε να «διαλέξουν» τις ημερομηνίες που θα ήθελαν να τον παρακολουθήσουν. Είπε επίσης στο BBC ότι δεν εξεπλάγη που ο τραγουδιστής τήρησε τον λόγο του, καθώς «τόσο ο Έλτον Τζον όσο και ο σύζυγός του, Ντέιβιντ Φέρνις είναι τόσο καλοί και υποστηρικτικοί στο έργο που κάνει με τους νέους ταλαντούχους μουσικούς».

Ο καθηγητής πρόσθεσε ότι όλοι οι μαθητές από το βίντεο -που πλέον είναι φοιτητές- σπουδάζουν τώρα Μουσική στο Πανεπιστήμιο.